CHP Manisa Teşkilatında birçok kademe de görev yapmış ve partinin önceki dönem il başkanlarından Hüdayi Fazlılar beş yıldır mücadele verdiği amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Vefatıyla CHP Manisa Teşkilatı’nı derin üzüntüye boğan dönemin başarılı il başkanlarından Hüdayi Fazlılar için il başkanlığı önünde tören düzenlendi. Törene CHP Manisa İl başkanı İlksen Özalper, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Av. Mert Özkösmen, CHP Yunusemre İlçe Başkanı Av. Mehmet Arslan, partinin belediye başkan aday adayları, kadın kolları, gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Ailesinin ve yakınlarının da yer aldığı törende partililer il başkanlığı önüne getirilen Fazlılar’ın tabutunu üstüne karanfil bıraktı.

Vefat eden eski il başkanı Fazlılar’ın cenaze töreninde konuşan CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, CHP ailesi olarak büyük bir acı yaşadıklarını dile getirdi.

Manisa’ya da sezonda geliyorlar… Mevsimlik işçiler için flaş düzenleme! Manisa’ya da sezonda geliyorlar… Mevsimlik işçiler için flaş düzenleme!

CHP Manisa İl Başkanı Özalper, “Partimizin ulu çınarından bir yaprak daha düştü. Partide biz Hüdayi abimizin hikayeleri ile büyüdük. 12 Eylül öncesi devrimci mücadeleye katkı koymuş, Türkiye’de efsane gençlik kolları başkanlığı yapmış, partimizin her kademesinde görev almış ve il başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirip bu bayrağı bugünlere taşıyan değerli il başkanımız Hüdayi abimizi son yolculuğuna uğurluyoruz. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Tüm CHP ailesi olarak başımız sağ olsun. Bıraktığı bayrağı en üste taşımaya elimizden gelen tüm gayretimizle çalışacağımızın sözünü veriyoruz.” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Özalper’in konuşmasının ardından söz alan partililer, Hüdayi Fazlılar ile olan anılarını anlattı.

CHP Manisa İl başkanlığı önünde düzenlenen törenin ardından vefat eden Hüdayi Fazlılar için Hatuniye Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılında. Cenaze namazının ardından Fazlılar sevenlerin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı, Kırtık Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Kaynak: Özkan ÇELİK