Köseli’nin aday adaylık açıklamasına eşi Zeynep Köseli ile oğulları Toprak, Demir ve Uzay da katılarak destek oldu.

CHP Yunusemre İlçe Başkanı Mehmet Arslan’ın ev sahipliği yaptığı toplantıya, CHP İl Başkanı Ferdi Zeyrek de katıldı. Aday adaylığı açıklaması öncesinde ilçe binası önünde yoğun bir kalabalık yaşandı. Partideki farklı görüşlerin Köseli’nin aday adaylık toplantısında bir araya gelmesi dikkat çekti.

0fb8edb9-ab42-49bd-b8e2-0faec026c587

Konuşmasına Yusuf Köseli ile çocukluk arkadaşı olduklarını söyleyerek başlayan CHP İl Başkanı Ferdi Zeyrek, “Bugün aday adaylarımızdan Yusuf Köseli’nin açıklaması için bir araya geldik. Yusuf Köseli ile çocukluk arkadaşıyız. Aynı sokakta doğduk, büyüdük. Yusuf kardeşim de haklı olarak sokaklarında top oynadığı, bisiklet bindiği şehre belediye başkanı olmak istiyor. Bu görevi layıkıyla yapacağından sonsuz eminim. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. İlk olarak Manisa’dan bir genel başkan çıkmasını sağladık. Şimdi de ilk olarak Yunusemre Belediyesi’ni kazanacağız. Daha sonra bir ilk daha Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacağız. Bunun için tek bir şey gerekiyor; birlik ve beraberlik içerisinde çalışmamız gerekiyor” dedi.

AK Partili Şener: CHP Manisa'da vatandaşları cezalandırıyor AK Partili Şener: CHP Manisa'da vatandaşları cezalandırıyor

1d306157-28c3-4914-b458-38dd4c20d3c6

Kalabalık ve katılım karşısında heyecanlandığını vurgulayarak konuşmasına başlayan Yusuf Köseli ise, “Bu şehirde 48 yılım geçti. Bu şehirde doğdum, bu şehirde büyüdüm, bu şehirde aşık oldum, bu şehirde evlendim, çocuklarım, eşim, dostum oldu ve şimdi bana tüm bunları kazandıran şehrime hizmet etmek için genç arkadaşlarım ile bir yola çıktım. Yeni bir başlangıç dedik. Sizlerin bize vereceği destekle eminim ki 1 Nisan günü Yunusemre Belediyesi’nde partimizin altı oklu bayrağını dalgalandıracağız” dedi.

15210674-ecbf-4a6c-b8b6-71a1f98f2ae2

Ekibiyle birlikte tüm projelerinin hazır olduğunu söyleyen Köseli’nin şeffaflık, çevre, kadın ve gençlik konularında yaptığı çalışmaları anlatması büyük beğeni topladı. Köseli’nin Geçtiğimiz günlerde “Yerel Yönetim Şeffaflık Taahhütnamesi” imzalaması dikkat çekmişti.

Kaynak: Özkan ÇELİK