CHP Şehzadeler İlçe yönetimi ve Kadın Kolları, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutladı. Manisa Huzur Evi’ni ziyaret eden ilçe yönetimi ve kadın kolları, emekli öğretmenler ve yaşlılarla bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı.
Ziyaret sırasında CHP Şehzadeler İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Çevikoğlu, etkinliğin önemine değinerek, “24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlediğimiz etkinlikte Manisa Huzur Evi vakfını ziyaret ettik. Burada değerli emekli öğretmenlerimiz ve büyüklerimizle keyifli anılara tanıklık ettik” ifadelerini kullandı.
Çevikoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”





