31 Mart yerel seçimleri öncesinde CHP, Manisa’daki 17 ilçe adayını tanıttı. Buna göre CHP’nin Manisa adayları kesinleşmiş oldu. CHP’nin Manisa Büyükşehir Adayı Ferdi Zeyrek olarak belirlenmişti.

Tanıtım toplantısında konuşan Özgür Özel’in öne çıkan satırbaşları şu şekilde:

"Benim için çok anlamlı bir gün, Bize yürüyüşümüze Türkiye'deki yürüyüşümüze hiçbir çıkar gözetmeden destek veren yoldaşlarıma teşekkür ederim. Girmediğim sokağı olmayan bir kentteyim. Yusuf Atılgan'oın Anayurt Oteli'ni yazdığı yerdeyim.

Bugün ezberleri bozan bir yürüyüşünün hep beraber içindeyiz. Manisa'da yüzler nasıl güler? Yoksula gariban'a işssize nasıl sahip çıkarız? onun peşindeyiz. Ama birileri başka şeyler konuşmak istiyor. Bizi hedef gösterip, saldırtıyorlar, hiçbir şey olmasa yeni tartışmalar başlatmak istiyorlar. Ortaya bir şeriat tartışması atıyor. Türkiye bunu konuşsun da mutfaktaki yangını konuşmasın istiyorlar. Yav sen şeriat tartışmasından bu memlekete ne kazandıracaksın? Bu memleketi bölüp te ne elde edeceksin.

Şeriat kuralları hukukun üstünde yer alsın dersen iyi düşün. Şeriat kurallarına göre hırsızlığın yalanın cezasını biliyorsun. Bu kurallar uygulanırsa ne parmağın ne dilin kalır senin

Biliyorsunuz ülke çok kötü yönetiliyor. Ülkenin en büyük sorunu enflasyon ve hayat pahalılığı. TCMB fiyat istikrarını sağlamak, enflasyonla mücadele için görevli kurur. Politikaları uygularken bağımsız olacak. Kanun öyle yazmış. Dün gece TCMB Başkanı Gaye hanım kendince istifa etti. Beş yılda beşinci başkan. 9 ayın sonunda görevden aldılar.

Genç eğitimli bir kadın gelmiş görev yapıyor ancak bu kadınla uğraşmaya başladır. İstifaya zorladılar. Sonunda istifa geldi yerine biri atandı. Şahap gider Hafize gelir, Hafize gider başka biri gelir.

Listelerimiz dört dörtlük olmayabilir ama bu değişim inancıyla bu parti değişecek, gençleşecek ve iktidara yürüyecek. Söz veriyorum. Yeni bir yoldayız, bu yol temiz bir yoldur. Ülkenin kaderini değiştirmek, hep beraber zenginleşmek, yoksulluğu biritmek için hep birlikte yürüyeceğiz. Hep beraber yürüyeceğiz.

31 Mart seçimleri bu milletin iktidara sarı kart göstereeği seçimlerdir. CHP'yi yalnızlaştırmaya, şeytanlaştırmaya çalışıyorlar. İttifak olsun diye her şeyi yaptık ama saygı duyduğumuz ortaklarımız çeşitli gerekçelerle reddettiler. Bu ittifakı Ankara'da kuralım çok isterdim ama olmadı. Saygı duyuyorum. Bu ittifakı bir CHP’li kuramadıysa on bin CHP’li kuracak.

CHP, yerel seçimlere hazırlık kapsamında adaylarını Atatürk Spor Salonu’nda açıkladı… Böylelikle CHP’nin Manisa adayları kesinleşti. İşte CHP’nin Manisa adayları…

İşte CHP’nin Manisa adayları

CHP’nin Manisa’da 17 ilçedeki belediye başkan adayları belli oldu. İşte ilçe ilçe CHP’nin Manisa’daki adayları:

Ahmetli: Fuat Mintaş

Akhisar: Besim Dutlulu

Alaşehir: Ahmet Öküzcüoğlu

Demirci: Şerif Akmeşe

Gölmarmara: Cem Aykan

Gördes: İbrahim Büke

Kırkağaç: Üstün Dönmez

Köprübaşı: Fatih Taşlı

Özgür Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi Özgür Özel, Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi

Kula: Hikmet Dönmez

Salihli: Mazlum Nurlu

Saruhanlı: Zeki Bilgin

Sarıgöl: Tahsin Akdeniz

Selendi: Cemil Kurt

Soma: Sercan Okur

Şehzadeler: Gülşah Durbay

Turgutlu: Çetin Akın

Yunusemre: Semih Balaban

Kaynak: Haber Merkezi