CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat'ın sorularını yanıtladı ve Ramazan Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı arayarak tebrik edeceğini ve kendisinden randevu isteyeceğini açıkladı.

Yunusemre’den gecikmiş vergi borçlarıyla ilgili açıklama Yunusemre’den gecikmiş vergi borçlarıyla ilgili açıklama

Özel, "Nereye randevu verirse orada görüşeceğim. Ben senin yanına gelmem yok, böyle bir siyaset izlemeyeceğim. Tercih ederim ki Çankaya Köşkü'nde buluşalım çünkü orada da Sayın Erdoğan'ın çalışma odası var. Ve bu ülkenin meselelerini çözeceğiz." dedi.

Ayrıca, iktidarla diyalog kanallarının açık tutulması gerektiğini vurgulayan Özel, Erdoğan'a birlikte çalışmak zorunda olduklarını ve dönem dönem istişare etmeleri gerektiğini anlatacağını ifade etti.

Parti içine de mesaj veren CHP Genel Başkanı, "Partide kim varsa kendi görevini yapacak. Kimse bir diğerinin kuyusunu kazmayacak." diyerek birlik ve uyumun önemine dikkat çekti.

Son olarak, "Eski hastalıkları nüksettirecek kimsenin gözünün yaşına bakmam. Eski hastalıklarla, iç çekişmelerle Türkiye'nin geleceğini kimseye karartırmam." şeklinde konuşan Özel, sert muhalefet yapacaklarını ancak nezaketten ve makamlara saygıdan asla taviz vermeyeceklerini vurguladı. 

Kaynak: Haber Merkezi