Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 'Charlie Hebdo paçavrası bu kadar çıldırdığına göre… doğru yoldayız. Milletimiz sana da en güzel cevabı hem de daha gür bir sesle 28 Mayıs günü verecek.' ifadelerini kullandı. Bakan Kurum ise, 'Cumhurbaşkanımıza ahlaksızca saldıran Fransız dergisini şiddetle kınıyorum.' dedi.

Fransız Charlie Hebdo dergisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kapağına taşımasına Türkiye'den sert tepkiler geldi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Twitter'dan paylaştığı mesaj şu şekilde:

Charlie Hebdo paçavrası bu kadar çıldırdığına göre … doğru yoldayız. Kötülük bazen böyledir. İyilere yol gösterir. Merak etme CH. Milletimiz sana da en güzel cevabı hem de daha gür bir sesle 28 Mayıs günü verecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Batı’nın faşist yüzü Fransız Charlie Hebdo dergisinin Sn. Cumhurbaşkanımıza yönelik arsız ve ahlaksız saldırısını şiddetle kınıyorum. Kustukları nefretle Sn. Cumhurbaşkanımızı yolundan döndürebileceklerini sananlara hak ettikleri cevabı 28 Mayıs’ta necip milletimiz verecektir.' ifadelerini kullandı. HABER MERKEZİ 

Editör: Onur Yılmaz