YouTube'ta yaptığı yayınlarla bilinen sosyal medya fenomeni Cemre Demirel, sevgilisine şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme geldi. Olayın haberlerde yer almasının ardından, Cemre Demirel’in kim olduğu araştırılmaya başlandı… Cemre Demirel kimdir? Sevgilisi kim? Cemre Demirel Olayı Ne? Sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz.

Cemre Demirel Kimdir?

Cemre Demirel, 9 Aralık 1989 yılında dünyaya geldi. 34 yaşında. YouTube üzerinden yaptığı yayınlarla tanınan Cemre Demirel, siyasi açıklamalarda da bulunarak daha da tanınır hale geldi. Sık sık küfürlü konuşmaları ile de gündeme gelen Cemre Demirel, son olarak da sevgilisine şiddet uyguladığı haberleriyle gündem oldu.

Cemredemirel

Cemre Demirel’in Sevgilisi Kim?

Cemre Demirel’in sevgilisi hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Adının Nilsu olduğu bilinen Cemre Demirel’in sevgilisi, son olarak sosyal medya hesabından şiddet gördüğünü öne sürdüğü bir fotoğrafı paylaşarak yüzündeki morlukları gösterdi.

Cemre Demirel Nilsu Kimdir

Cemre Demirel Olayı Nedir?

Son olarak sevgilisine darp olayıyla gündeme gelen Cemre Demirel ile ilgili iddia Cemre Demirel'in sevgilisi Nilsu'dan geldi. Nilsu, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak Soranlar için ayrılma sebebimiz” ifadelerini kullandı ve yüzündeki morlukları gösterdi.

Nilsu daha sonra eski sevgilisi Cemre Demirel'in, kendisine şiddet uyguladığını itiraf ettiği bir yazışmayı da paylaştı.

Nilsu, “Cemre Demirel gibi tehlikeli bir insanın başkasına bunu yaşatmasını istemediğim için açıklama kararı aldım” dedi.

Nilsu Npis

Kaynak: Haber Merkezi