İş Görüşmesinde Ne Giyilir? Yaz ve Kış Aylarında İş Görüşmelerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler İş Görüşmesinde Ne Giyilir? Yaz ve Kış Aylarında İş Görüşmelerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

50 yaşındaki Cem Yılmaz, 2012 yılında oyuncu Ahu Yağtu ile evlenmiş ve sadece 20 ay süren bir evlilik yaşamıştı. Bu evlilikten Kemal adında bir oğlu bulunuyor. Cem Yılmaz daha önce Serenay Sarıkaya ve Defne Samyeli gibi ünlü isimlerle yaşadığı ilişkilerle de gündeme gelmişti. Cem Yılmaz'ın son olarak, kalbini Necla Karahalil'e kaptırdığı bildiriliyor. Peki, Necla Karahalil kimdir, ne iş yapıyor? Sizler için derkedik…

Necla Karahalil Kimdir, Kaç Yaşında?

İsmi Cem Yılmaz ile anılan Necla Karahalil pilates eğitmenidir. 1987 yılında Tekirdağ'da doğan Karahalil, bu yıl 37 yaşındadır. Lise eğitimini de yine Tekirdağ'da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümünde almıştır.

Necla Karahalil, özellikle sosyal medya platformu Instagram'da pilates videoları yayınlayan bir isim olarak tanınmaktadır. Pilates eğitmeni olarak aktif bir şekilde paylaşımlar yapmakta ve takipçilerine sağlıklı yaşam ve egzersiz konularında rehberlik etmektedir. Cem Yılmaz'ın aşkını ilan etmesiyle birlikte Necla Karahalil'in kimliği daha geniş kitlelerce merak edilmeye başlanmıştır.

Cem Yılmaz ile Birlikte Mi?

Ünlü komedyen, sosyal medya hesabından yayınladığı bir fotoğraf ile dikkatleri üzerine çekmişti. Kendi ayakkabısıyla birlikte topuklu bir ayakkabının yer aldığı kareyi paylaşmıştı. Bu fotoğraftaki topuklu ayakkabının kime ait olduğu merak konusu olmuştu ve Necla Karahalil'in kimliği açığa çıktığında Cem Yılmaz yeni aşkını da ilan etmiş oldu.  Necla Karahalil, sosyal medya hesabından Cem Yılmaz'ın günler önce paylaştığı ayakkabılı fotoğrafa da yer verince kimliğini deşifre etti.

150 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından arka arkaya paylaşımlar yapan Necla Karahalil, fotoğraflara ‘’ Şubat gibi şubat güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı’’ notunu düştü. 

Muhabir: Özkan Çelik