Kahve Dünyası ve Altınmarka Grubu'nun kurucusu Birol Altınkılıç, Monte Carlo'da geçirdiği ani kalp krizi sonucu 66 yaşında hayatını kaybetti. Altınkılıç için İstanbul Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Altınkılıç'ın yakınları, dostları ve iş dünyasından çok sayıda ismin katıldığı cenaze töreninde Cem Yılmaz da yer aldı. Yılmaz, “kıymetli ağabeyim” diyerek andığı Altınkılıç'a son görevini yerine getirdi.

Cem Yılmaz'ı görenler zor tanıdı

Cenazeden kameralara yansıyan görüntülerde Cem Yılmaz'ın görünümü dikkat çekti. Saçlarını uzatan, bıyık ve sakal bırakan ünlü komedyen, yeni imajıyla yıllar önce canlandırdığı “Arif Işık” karakterini hatırlattı.

6A869A3Fdf14E911 W1046Xh886454

Cem Yılmaz'ın görüntülerini görenler, ünlü komedyenin adeta Arif Işık'a dönüştüğünü belirterek sosyal medyada çeşitli yorumlarda bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi