Bursa’da 16 Ocak 2023 tarihinde boşanan Murat D. ile 2 çocuk annesi Tuba A. daha sonra tekrar birlikte yaşamaya başladı. 2 gün önce ikili arasında kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmanın ardından Murat Demir, Yıldırım ilçesi bulunan sitedeki evlerinden ayrıldı. Bugün akşam saatlerinde sitenin bahçesine gelen Murat D. konuşmak için Tuba A’yı yanına çağırdı.

İkili arasındaki konuşma sırasında tartışma çıktı. İddiaya göre kıskançlık nedeniyle çıkan tartışma sırasında Murat D. yanında bulunan tabanca ile Tuba A’ya ateş etti.

Tuba A. başına ve vücuduna isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığılırken, eski koca aynı silahla kendi başına da ateş etti yaşamına son verdi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Silah seslerini duyan komşuların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Tuba A. ile Murat D'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olayı öğrenerek bölgeye gelen Tuba A’nın yakınları sinir krizi geçirdi.

Manisa’da silah ticareti yapanlara gözaltı! Manisa’da silah ticareti yapanlara gözaltı!

Polis, olay yerindeki tabancaya el koydu. Ekiplerinin bölgedeki incelemesinin ardından Murat D. ile Tuba A’nın cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA