Hem kariyeriyle hem de özel hayatıyla ilgili adından sıkça söz ettiren Aleyna. Tilki, son olarak sosyal medya hesabından soğuyan havalara rağmen denize girdiği anları paylaşmasıyla gündeme gelmişti.

İş Görüşmesinde Ne Giyilir? Yaz ve Kış Aylarında İş Görüşmelerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler İş Görüşmesinde Ne Giyilir? Yaz ve Kış Aylarında İş Görüşmelerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Zayıflığıyla dikkat çeken Tilki son olarak 'Bir Gün Ol Yerimde' şarkısını çıkararak yine hayranlarını mest etti.

YİNE POZLARIYLA GÜNDEM OLDU

728xauto_11zon

1080xauto_11zon

Şarkısı çıkardıktan sonra "Yeni şarkımız ‘Bir Gün Ol Yerimde’ yi nasıl buldunuz? İlk günden trendlere taşıdığınız için, bol bol dinlediğiniz için teşekkür ederim" notuyla pozlarını paylaşan Aleyna Tilki yine çok iddialıydı.

Minicik eteği ve elinde sigarasıyla pozlar veren Tilki'ye bu pozları yüzünden eleştiri geldi. Şarkıcıya "O sigara hiç olmadı", "Güzelliğini saçma pozlarınla bozuyorsun", "Sigara içme" yorumları geldi.

SEREL YERELİ'DEN YORUM GECİKMEDİ

Aleyna Tilki'nin yakın arkadaşı Serel Yereli ise "Melakelere sigara içirten dünya cinlere neler yapmaz" yazdı. Tilki ise bu yoruma "İşte cinler de başka şeyler içiyor maalesef" yanıtını verdi.

728xauto (2)_11zon

Editör: Diyar Aslan