Türkiye’de 11 yıl sonra ilk kez yaşandı
Türkiye’de 11 yıl sonra ilk kez yaşandı
İçeriği Görüntüle

2025-2026 eğitim-öğretim yılı başlarken Yunusemre Belediyesi, ilçede bulunan okullarda çevre temizliği ve bahçe bakımı çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmalar sayesinde öğrenciler, yeni döneme daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda başlamış olacak.

Yunusemre Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki okullarda bahçe düzenlemesi, ağaç budama, ot biçme ve çevre temizliği yapıyor. Son olarak Yunusemre Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen çalışmalarda okul bahçesi elden geçirildi.

Öğrencilerin huzurlu ve temiz bir eğitim ortamına kavuşması için yoğun mesai harcadıklarını ifade eden Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, eğitime verdikleri desteğin devam edeceğini vurguladı. Başkan Balaban, “İlçemizde bulunan okullarımızın bahçelerinde bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimizin sağlıklı ortamlarda eğitim alabilmesi için yoğun bir çalışma sürdürüyoruz. Ekiplerimizin özverili gayretiyle çocuklarımız hijyenik ve bakımlı okullarda eğitim görecek. Eğitimin önemini bilen bir başkan olarak öğrencilerimizin ve eğitim camiamızın yanında olmaya öncelik veriyoruz” dedi.

Muhabir: Özkan ÇELİK