Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayarak, engelli vatandaşların toplumsal hayata entegre olmaları için göreve geldikleri ilk günden bu yana olduğu gibi, bundan sonra da buna yönelik çalışmaların içinde olacaklarını ifade etti.

Deprem uzmanı Naci Görür Manisa’dan uyardı! 7 ve üzeri deprem… Deprem uzmanı Naci Görür Manisa’dan uyardı! 7 ve üzeri deprem…

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “Engelli kardeşlerimizin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık tarihi, ‘Uluslararası Engelliler Günü’ olarak ilan edilmiştir. Engelli olmak asla umutsuzluğa teslimiyet değildir. Engelli olmak çaresizliğe gömülmek, hayatın dışına çıkmak hiç değildir. Bu düşünceden hareketle Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve onları toplumsal hayata entegre etmek amacıyla çok sayıda çalışmayı hayata geçirdik. Ulaşımdan eğitime, çalışma hayatından sağlık hizmetlerine varıncaya kadar her alanda kardeşlerimizin yanında olduk. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da proje hizmetlerimizi hayata geçirirken, yine aynı çalışmaların içinde olacağız. Bu duygularla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması dolayısıyla tüm engelli kardeşlerimize sevgi ve saygılarımı sunuyor, aileleriyle birlikte huzur, mutluluk ve sağlık dolu yıllar diliyorum.”

Kaynak: Özkan ÇELİK