MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Aydın’da "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı mitingde konuştu. Aydın’da konuşan Bahçeli, seçimlerin saygı, sağduyu için gerçekleşmesini dileyerek 14 Mayıs seçimlerinin demokrasi ve siyasi tarihin kilit taşı olduğunu ifade etti.

Öte yandan Bahçeli, Millet İttifakı ve CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert sözlerle yüklendi.

'KILIÇDAROĞLU'NA HER OY KANDİL'E GİDECEK'

Kandil'e yuvalanan teröristler CHP'ye, İYİ Parti'ye destek açıklaması yapmaktadır. CHP'li bir yönetici buna tepki göstermemiştir. Nevşehir'de yalandan gözyaşı döken İYİ Parti başkanında itiraz duyulmamıştır. HDP'nin bir eş başkanı Aydın'da konuşmuş. Terörist arkadaşlarının serbest kalması için rezil talebi dillendirmiş. Hani HDP ile birlikte yürümüyorlardı, bunlar yalancıdır, namerttir. YSP demek CHP ve İYİ Parti demektir. PKK hepsini kafese almıştır. Kemal Kılıçdaroğlu'na verilecek her oy Kandil'e gidecek.

Görülüyor ki CHP ve İYİ Parti yönetimi PKK ile ittifak halinde değil; bu cani örgütün yedeği haline gelmiştir. CHP'ye, İYİ Parti’ye ve diğerlerine bedel ödetmek milli iradenin gereğidir.

Haber Merkezi

Editör: Nuray Bozkurt