Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahmin raporlarını açıkladı. Buna göre hafta sonu sıcaklıkların arttığı Manisa’da Salı ve Çarşamba günleri yağış bekleniyor. İşte 5 günlük hava tahmin raporları...

Pazar günü Manisa’da hava sıcaklığının en düşük 8 derece, en yüksek ise 23 derece olarak kayıtlara geçirilmesi bekleniyor. Kentte bugün az bulutlu bir hava hakim olacak.

Pazartesi günü kent genelinde en düşük sıcaklık değerinde yükseliş görülecek. Termometreler en düşük 11 derece, en yüksek 23 dereceyi gösterecek. Parçalı bulutlu bir hava Manisalıları karşılayacak.

Salı günü ise en yüksek hava sıcaklığı düşecek ve yağışlı hava etkili olacak. Haftanın ikinci iş gününde hava sıcaklıkları en düşük 12 derece en yüksek ise 17 derece olacak. 1 ila 6 derece arasında sıcaklık düşüşü gözlemlenecek. Kentte yağmur geçişleri yaşanacak.

Çarşamba günü hava sıcaklıklarındaki düşüş etkili bir biçimde hissedilecek. Yağmurlu bir havanın etkili olacağı hafta ortasında sıcaklıklar en düşük 5 derece en yüksek ise 14 derece olacak.

Perşembe günü ise yağış geçişleri kenti terk edecek. En düşük sıcaklık değerinin 4 derece, en yüksek ise 16 derece olması bekleniyor. KULİS 

Editör: Onur Yılmaz