Bakan Yerlikaya duyurdu… Rusya’da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum’da yakalandı Bakan Yerlikaya duyurdu… Rusya’da bombalı saldırı düzenleyen terörist Bodrum’da yakalandı

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda gerginlik çıktı…

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, sarı lacivertli kulübün başkan vekili Erol Bilecik konuşma yaparken kürsüye çıktı. Kısa bir süre sonra konuşmaya başlayan Yıldırım, kongreyi yöneten Vefa Küçük tarafından, "Sayın Aziz Yıldırım, benden izin almadan konuşamazsınız" şeklinde uyarıldı. Yıldırım ise Küçük'e "Ben söz alırım. Sen seçilmeden oraya oturdun." diye karşılık verdi.

Ali Koç ve Aziz Yıldırım bir süre kürsü önünde konuştu. Vefa Küçük, "Madem kürsüye kadar geldi, Aziz Yıldırım'a 30 saniye konuşma hakkı tanıyalım." diyerek Yıldırım'a söz hakkı verdi.

“GAYRI DEMOKRATİK BİR SEÇİM OLDU, BURADAN AYRILIYORUM”

Kürsüye çıkan Aziz Yıldırım Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda yapılan Divan Başkanlığı seçimini gayri demokratik bulduğunu belirterek, "Burada Fenerbahçe'ye yakışır bir kongre olmasını istiyoruz ancak yapılan seçim gayri demokratik bir seçimdir. Ben buradan ayrılıyorum. Yarın oy atmaya geleceğim. Benim arkadaşlarımdan isteyen kalabilir isteyen ayrılır, hepinize teşekkür ederim" dedi ve stattan ayrıldı.

Editör: Nuray Bozkurt