5 Nisan'da vizyona girecek olan ‘Mucize Aynalar’, yakın gelecekteki potansiyel gerçeklikleri Aziz Nesin'in mizah dolu dünyasıyla birleştiriyor. Filmin kadrosunda Cengiz Bozkurt, Şebnem Bozoklu, Boran Kuzum, Zerrin Sümer, Eren Demirbaş, İştar Gökseven ve İdil Fırat gibi usta oyuncular yer alıyor.

Tolga Örnek'ün yönetmen koltuğunda oturduğu film, altı farklı Aziz Nesin öyküsünden ilham alarak yazılmış benzersiz bir senaryoyla dikkat çekiyor. ‘Mucize Aynalar’, günlük yaşamın içinden alınmış trajikomik hikayelerle seyircilere farklı bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Film, insanların hayalleriyle gerçeklik arasında sıkışıp kaldığı günümüz dünyasını esprili bir dille ele alıyor. Farklı karakterlerin kesişen hayat öykülerinin komik yansımaları, izleyicilere unutulmaz bir seyir deneyimi yaşatacak.

Manisa’da Çekilen Filmler! Beyazperdeye Taşınan Manisa İlçeleri Hangileri? Manisa’da Çekilen Filmler! Beyazperdeye Taşınan Manisa İlçeleri Hangileri?

Orchestra Content'ten Mine Şengöz'ün yapımcılığını üstlendiği film, aynı zamanda Nesin Vakfı'na destek olmak amacıyla bir bağış kampanyası düzenliyor. ‘Mucize Aynalar’, Aziz Nesin'in mirasına olan saygısını göstererek, gelirinin bir kısmını çocuk ve gençlerin eğitimine katkı sağlamak için bağışlayacak.

Kaynak: Cumhuriyet