Arda Güler, sosyal medya hesabında sevgilisi Duru Nayman'ın çekilmiş fotoğrafını ilk kez paylaştı. Arda Güler'in sosyal medya hesabında yaptığı bu paylaşım, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

Turgutlu'da vatandaşlara aşure dağıtıldı Turgutlu'da vatandaşlara aşure dağıtıldı

DURU NAYMAN KİMDİR?

Duru Nayman, 1 Şubat 2005 tarihinde İstanbul'da doğdu. Basketbolcu olan Duru Nayman kariyerine ilk olarak Fenerbahçe’de başladı.  

Fenerbahçe’de yetişen Nayman, burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti ve Galatasaray'a transfer oldu.  

DURU NAYMAN HANGİ TAKIMDA OYNUYOR, POZİSYONU NE?

Duru Nayman Galatasaray Kadın Basketbol takımında mücadele ediyor. 23 numaralı formayı giyen Nayman Point Guard pozisyonunda oynuyor.

ARDA GÜLER İLE İLİŞKİSİ

Arda Güler ve Duru Nayman'ın ilişkisi, genç çiftin Madrid'teki bir restoranda çekilmiş fotoğrafları gündeme oturdu. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, genç çiftin birbirlerine olan desteği takipçiler tarafından ilgi görüyor.

ARDA GÜLER KİMDİR?

Arda Güler, 25 Şubat 2005 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. 9 yaşındayken Gençlerbirliği alt yapısında futbola başlayan Arda Güler, 14 yaşında Fenerbahçe altyapısında forma giymeye başladı.

Temmuz 2021’de ise Arda Güler A takımda forma beklemeye başladı.

Arda, ilk kez Stefan Kuntz tarafından 16 Kasım 2022 tarihinde İskoçya'yla oynanacak olan hazırlık maçının aday kadrosuna dahil edildi.

Güler, 6 Temmuz 2023 tarihinde İspanyol kulübü Real Madrid ile 6 yıllık resmî sözleşme imzaladı. Fenerbahçe kulübü, Arda Güler'in 20 milyon avro bonservis ve performansa bağlı olarak azami 10 milyon avro bonus bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer olduğunu duyurdu.

Kaynak: Haber merkezi