Klinik psikolog Esra Ezmeci'nin sunduğu 'Yeni Baştan' programında yaşanan şaşırtıcı itiraf izleyenleri şoke etti!

Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programında, klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin sunduğu itiraf köşesi, izleyicileri büyük bir sürprizle karşıladı. Programa katılan Dersu Hanım, annesinin geçmişte pavyonda çalıştığını ve kardeşinin babasının aslında kocası olduğunu itiraf etti.

Çağla Şikel kendini kulübeye kapattı! Bir de üstüne para ödedi! Çağla Şikel kendini kulübeye kapattı! Bir de üstüne para ödedi!

Kadın, 'Annem o zamanlar pavyonda çalışıyordu. Çalıştığı dönemde eşimle birlikte olmuşlar. Benim küçük bir kardeşim var 10 yaşında...' dedi.

Esra Ezmeci o anlarda bir dakika diyerek araya girdi ve 'Anneniz eskiden pavyonda çalışıyordu. Sizin eşinizle birlikte olmuş öyle mi? Siz o zaman evli miydiniz?' diye sordu.

“KARDEŞİMİN BABASI KOCAMMIŞ”

Programa katılan kadın, “Biz o zaman evli değildik. Ben iki sene önce evlendim. Biz nişanlıyken hiç desteklemiyordu. Sebebini anlamamıştım. Sonra öğrendim ki 10 yaşında olan kardeşim aslında eşimdenmiş. Ben yeni öğrendim bu durumu. Ne yapmalıyım?” diye sordu.

Esra Ezmeci duyduklarına çok şaşırdı ve “Siz daha nişanlıyken bunun söylenmesi gerekiyordu. Eşinizden olan bir çocuk var ortada. Burada işler karışmış. Bu tarz durumlarda yüzleşmeler çok önemli. Ben sizin psikolojik bir tavsiye almanızı öneririm. Ortada bir kardeş var. Kardeş aynı zamanda üvey oğlunuz. Bu çok karmaşık bir süreç” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi