Uçak bileti alacak olan milyonlarca vatandaş “Ucuz bilet nasıl alınır?” araştırmasına başladı. Bu kapsamda AnadoluJet, Ramazan Bayramı öncesinde uygun fiyatlı uçak biletleri satmaya başladı… AnadoluJet'in Ramazan kampanyası detayları ortaya çıktı. Ancak, kampanyanın nasıl kullanılacağı ve uçak bileti alımıyla ilgili detaylar hala merak konusu. İşte AnadoluJet'in Ramazan kampanyasıyla ilgili merak edilenler...

AnadoluJet’in Ramazan kampanyası hangi uçuşlarda ve tarihlerde geçerli?

AnadoluJet, Ramazan ayına özel olarak yeni bir bilet kampanyası başlattı. Kampanya kapsamındaki bilet satışları 20-21 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek ve uçuşlar 27 Şubat-27 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak. Biletler, 599 liranın altından başlayan fiyatlarla müşterilere sunulacak. Kampanya 130.000 koltuk sayısı ile sınırlı olacak.

Farklı satış noktalarında çeşitli fiyat seçenekleri

Kampanya kapsamında, web ve mobil uygulama aracılığıyla alınan biletlerde vergi ve harçlar dahil tek yönlü Standart paket için 599 TL'den başlayan fiyatlar geçerli olacak. Ayrıca, ExtraJet paketi için 749 TL ve KonforJet paketi için 799 TL'den başlayan fiyatlar sunulacak.

Çağrı merkezleri, satış ofisleri ve acenteler aracılığıyla alınan biletlerde ise vergi ve harçlar dahil tek yönlü Standart paket için 649 TL'den başlayan fiyatlar sunulacak.

Ek olarak, ExtraJet paketi için 799 TL ve KonforJet paketi için 849 TL'den başlayan fiyatlar geçerli olacak.

Kaynak: İHA