Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcıları için kritik bir uyarıda bulundu. İslam Memiş, altın piyasalarında oluşabilecek tuzaklara karşı yatırımcıların dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Ayrıca, Kasım ayı itibarıyla emtia fiyatlarında büyük dalgalanmaların yaşanabileceğine dikkat çekti. İslam Memiş'in açıklamaları, altın piyasalarıyla ilgilenen milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor.

İsrail ve Filistin arasında yaşanan savaş durumu son dönemlerde altın fiyatlarının yükselmesine neden olurken altın fiyatlarıyla ilgili detaylar milyonlarca kişi tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar İslam Memiş'ten geldi.

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Pakette neler var? Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Pakette neler var?

Ekonomist İslam Memiş,YouTube üzerinden "Bu fiyatlardan altın alıınır mı? sorusuna yanıt verdi. Milyonların kafasındaki soruya yanıt veren İslam Memiş "24 saat sonrası Ekim ayını tamamlıyoruz. Kasım ayı kazanma ayı değil, Kasım ayı batırma ayı olacak. Kenara çekileceksiniz, varlıklarınızı koruyacak ve piyasaları takip edeceksiniz. Bu dönemde altın sahipleri için dünya kadar tuzak olacak, bunlara atlarsanız oltaya gelen sazan gibi çırpınırsınız" ifadelerini kullandı. Altında yükseliş trendinin bitmediğini, yalnızca gelecek haftalarda yaşanacak kar satışları nedenli bir düşüş beklediğini hatırlatan Memiş, yıl sonuna kadar altının 2000 doların üzerine kalıcı olarak yerleşeceğini ve rekor seviyeleri aşacak yeni ataklar deneyeceğini belirtti.  muğlagazetesi

Editör: Onur Yılmaz