Manisa Kreş Fiyatları 2024: Güncel Kreş ve Gündüz Bakımevi Ücretleri Manisa Kreş Fiyatları 2024: Güncel Kreş ve Gündüz Bakımevi Ücretleri

Altın fiyatları son dönemde hızlı bir yükseliş trendine girdi. Altın gram fiyatı, ONS'tan aldığı destekle haftanın son işlem günü 2380 dolara kadar yükseldi. Uzmanlar, altın fiyatlarındaki bu yükselişin son bulup alım fırsatının gelebileceğini önümüzdeki hafta işaret etti.

Uzmanlar, altın ve para piyasalarıyla ilgili yaptıkları açıklamalarda, altın fiyatlarının pozitif bir seyir izlediğini belirttiler. Ons altının 2360 dolardan işlem gördüğü bir ortamda, altın gram fiyatı ise 2440 TL civarında seyrediyor.

Uzmanlar, altın fiyatlarıyla ilgili yaptıkları yorumlarda Mayıs ayında ons altın için 2280-2380 dolar aralığının takip edileceğini ve bu seviyelerde tekrar aşağı yönlü hareketler görülebileceğini belirtiyor. Önümüzdeki hafta düşüş bekleniyor. Ancak orta ve uzun vadede yükseliş beklentisi devam ediyor. Gram altın için 2700 lira ve üzeri hareketler bekleniyor.

Uzmanlar, gram altın fiyatının serbest piyasalarda 2450-2494 lira aralığında işlem gördüğünü ve 2400-2500 lira aralığını takip edeceklerini belirttiler. Ayrıca, ons altında yaşanabilecek aşağı yönlü hareketlerin gram altında da ikinci bir düşüşe neden olabileceği üzerinde durdular. 

Kaynak: Haber Merkezi