Hacer Çınar, “Depremin üzerinden siyaset yapıyorsun ahlaksız adam” derken, Tanju Özcan, “Bana ahlaksız diyemezsin” dedi. Ardından Hacer Çınar, “Pisliksin sen” derken, Özcan, “Hacer Hanım bu laflar sana çok yakışıyor” diyerek karşılık verdi. Hacer Çınar salondan çıktığı sırada kürsüye doğru yönelerek kürsünün üzerinde bulunan su dolu pet bardağı Tanju Özcan’a atmaya çalıştı. Kürsünün önünde bulunanlar Çınar’a engel oldu.

ÖZCAN: HAKARET VE KÜFÜRLERİ BU SEFER KAYDA GEÇTİ

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Özcan, “Gerçeğin ortaya çıkma gibi bir huyu vardır.İşte AKP'li Hacer Çınar. Disipline gitmem, partiden ihraç olmama sebep provokatör… İşte gerçek yüzü. Hakaret ve küfürleri bu sefer kayda geçti. Ayrıca depremzedeler için olağanüstü toplanan mecliste hayır oyu veren AKP’li üyeleri kınıyorum” dedi.

“ HAKARETLERİ UTANARAK OKURSUNUZ”

Öte yandan, Özcan, AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’ın “Deprem üzerinden başından bugüne siyaset yapan en büyük provokatör sensin! ‘Hayır’ oyu verdiğimizi ispat etmeyen şerefsizdir, alçaktır, müfteridir!” paylaşımına “Bu hanımefendi Bolu'nun kadın milletvekili. Sözlerine bakın. Ülke yangın yeri herkes yardım yarışına girerken, bunlar hakaret yarışına girdiler. Birinin derdi vekil olabilmek, birinin derdi vekil kalabilmek. Sayın Vekil tutanakları gönderirim, hakaretleri utanarak okursunuz” şeklinde yanıt verdi.

Editör: Onur Yılmaz