AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Turgutlu İlçe Gençlik Kolları tarafından organize edilen “Söz Gençlikte” programında gençlerle bir araya geldi.
Turgutlu’da düzenlenen etkinlikte Baybatur, gençlerin sorularını yanıtladı, onların görüşlerini ve taleplerini dinledi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada katılımcılara çay ve limonata ikram edildi.
Sohbet sırasında siyasete nasıl adım attığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışma hikâyesini de paylaşan Baybatur, program sonunda gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi, öz çekimler yaptı.
Milletvekili Baybatur, etkinlik sonrası yaptığı değerlendirmede gençlerle buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Gençlerimiz ülkemizin geleceği, yarınlarımızın teminatıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da söylediği gibi, AK Parti olarak gençlerimize her zaman özel bir önem veriyoruz. Onların enerjisi, fikirleri ve hayalleri, Türkiye Yüzyılı vizyonumuzun temelini oluşturuyor. Bu buluşmada bizleri yalnız bırakmayan tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.
Baybatur, AK Parti’nin gençlere yönelik çalışmalarını sürdüreceğini belirterek, gençlerin eğitim, istihdam, teknoloji, sanat gibi pek çok alanda daha güçlü bir şekilde yer alabilmeleri için yeni projelerin devam edeceğini vurguladı.
Programa, AK Parti Manisa İl Başkanı Süleyman Turgut, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Ömer Can Temizel, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Yenilmez, AK Parti Turgutlu Gençlik Kolları Başkanı Yunus Emre Önal, gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda genç katılım sağladı.