Mehmet Çerçi'nin 'eşyalarımı alacağım' çıkışına Başkan Balaban'dan şok cevap! Mehmet Çerçi'nin 'eşyalarımı alacağım' çıkışına Başkan Balaban'dan şok cevap!

Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi atmosfer iyice ısınırken, bazı basın organlarında yer alan sahte anketlerle ilgili AK Parti'den önemli bir açıklama geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, parti olarak herhangi bir belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadıklarını vurgulayarak, açık operasyon ve manipülasyon iddialarına sert bir şekilde cevap verdi.

Mustafa Şen'in Açıklaması: "Çöp Anketlere İtibar Edilmemesi Gerekiyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Biz, henüz AK Parti olarak Türkiye’nin hiçbir yerinde herhangi bir belediye başkanlığı için isim vererek anket yapmadık. AK Parti adını kullanarak açık operasyon ve manipülasyon yapan kişilere ve çöp anketlere itibar edilmemesi dileğiyle kamuoyunun bilgisine sunulur."

Manipülatif Anketlere Karşı Sert Tepki:

Şen'in açıklamasıyla birlikte, parti olarak yapılan anketlerin açık operasyon ve manipülasyon içermediği vurgulanırken, kamuoyu da sahte anketlere karşı dikkatli olmaya çağrıldı. Açıklama, siyasi atmosferdeki gerginliği bir kez daha yansıtarak, seçim öncesi sürecin ne kadar kritik olduğunu gösterdi.

Editör: Onur Yılmaz