CHP 10. sıra Belediye Meclis Üyesi adayı Mehmet Sargın'ın Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan adayı Mehmet Çerçi'nin raketlerine zarar verdiği iddia edilmişti…

AK Parti’de Kızılcahamam Kampı’nın tarihi değişti! AK Parti’de Kızılcahamam Kampı’nın tarihi değişti!

İddialara ilişkin CHP 10. sıra Belediye Meclis Üyesi adayı Mehmet Sargın’dan cevap geldi.

CHP 10. sıra Belediye Meclis Üyesi adayı Mehmet Sargın, Eyüp Oyit'in iddialarına karşı yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Muradiye mahallemizde yaşanan bu olayda, haberin şahsıma iftira nitelikli olarak servis edilmesi beni ve partililerimizi derinden üzmüştür.  Muradiyemiz’de temiz ve sağduyulu siyasetimizi gören halkımız sandıkta karşılığını zaten veriyor verecek de. Bizler, gece gündüz halkımız için çalışarak Manisa’mıza sosyal belediyecilik anlayışını getirmek için uğraşıyoruz. Hizmet bekleyen Manisa ve Yunusemre'de değişim artık bir zorunluluktur.

Haberlere konu olayda, etiketi çıkarırken resmimi çeken kişi ve videoyu servis eden AKP Muradiye sorumlusunun tamamen amaçları provokatörlüktür. Çünkü biri ben etiketi çıkartırken diğeri de videoyu keserken gerçeği gördü buna rağmen iftira atarak haberin kötü amaçla yayılmasını sağladılar. CHP Muradiye mahalle sorumlusu olarak belirtmek isterim, oyunlarına gelmeyecek efendiliğimizi bozmayacağız, Manisa’mıza huzuru getireceğiz.”

Kaynak: Haber Merkezi