Asrın felaketi olarak adlandırılan ve birçok vatandaşın hayatını kaybettiği depremlerin açtığı yaraları sarmak adına seferberlik sürüyor. Depremlerin ardından bölgeye yardım tırları da gönderen AK Parti Manisa Teşkilatı, İl Başkanı Salih Hızlı’nın da aralarında olduğu 80 kişilik ekiple Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde depremzedelerle bir araya geldi. Başkan Hızlı, depremzedelerin sıkıntılarını dinleyerek, yakınlarını kaybeden vatandaşlara başsağlığı dilediler.

Yaptıkları ziyaret ve çalışmalar ile ilgili konuşan İl Başkanı Salih Hızlı, “Depremin yaşandığı ilk günden bu yana vatandaşlarımızın acılarına ortak olmaya çalışıyoruz. Tüm Manisa olarak ilk etapta gönderdiğimiz yardım tırlarımız ile bir nebze olsun depremzede kardeşlerimize yardımcı olmaya çalıştık. Gittiğimiz Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesine 80 kişilik bir heyet ile tüm köylerine dağılıp oradaki vatandaşlarımızın yanında olarak yaşadıkları acılara bir nebze ortak olmaya çalıştık” dedi.

Türkiye’nin tamamının olduğu gibi Manisa’nın da depremzedeler için kenetlendiğine dikkat çeken Başkan Hızlı, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Gittiğimiz her yerde her sokakta bir yardım tırını bir lokmacıyı, köfteciyi, çorba dağıtan bir vatandaşımızı gördük, bu bizleri çok mutlu etti. Gönüllü doktorlarımız, öğretmenlerimiz orada depremzedelerimiz ile beraberler. Milletvekillerimiz, Belediyelerimiz, Belediye Başkanlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve Odalarımız hep birlikte birlik beraberlik içerisinde, depremzedelerimizin ihtiyaçlarını karşılamakta. Devlet ve millet birlik olarak hem enkaz çalışmalarında hem de oradaki ihtiyaçları karşılama noktasında yardımseverlerimiz ile beraber çalışıyor. Bizler de bu zor günlerde kenetlenerek yaşanan acının üstesinden devlet-millet birlikteliğimiz ile geleceğiz.” HABER MERKEZİ

Editör: Onur Yılmaz