Aile dizisi yılbaşı tatili nedeniyle bu hafta ekranlara gelmeyecek. Bu durumda, izleyiciler bu akşam Kapıcılar Kralı filmiyle ekran başında olacaklar. Aile dizisi bu hafta neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Hayranları tarafından büyük bir merakla beklenen Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerini üstlendiği Aile dizisinin heyecan dolu yeni bölümü ise 9 Ocak tarihinde ekranlarda olacak. Yani, bir haftalık aranın ardından Aile dizisi, izleyicilere nefes kesen anlar yaşatacak.

AİLE BU HAFTA NEDEN EKRANLARDA YOK?

Bu akşam için Aile dizisi planı yapan izleyiciler, yılbaşı tatili nedeniyle bir haftalık bir ara verildiğini göz önünde bulundurmalılar. Ancak, sabırsızlıkla beklenen 9 Ocak tarihi, dizinin takipçilerini tekrar ekran başına çekecek ve Aile'nin büyüleyici hikayesine kaldığı yerden devam edecekleri için birçok izleyiciyi memnun edecek.

Netflix Atlas Filmi Konusu Nedir? Jennifer Lopez'in Yeni Filmi Ne Zaman Çıkacak? Netflix Atlas Filmi Konusu Nedir? Jennifer Lopez'in Yeni Filmi Ne Zaman Çıkacak?

AİLE DİZİSİ YENİ BÖLÜM YAYINLANACAK MI?

Dolayısıyla, bu akşam için alternatif bir program düşünülmeli ve Aile dizisinin 9 Ocak'taki yeni bölümü için heyecanla bekleyiş sürdürülmelidir.

Kaynak: Almıla Nur Berilğen