Adana’da peş peşe yaşanan depremlerin ardından çevre illerden bir deprem haberi daha geldi. Saimbeyli ilçesinde 18 dakika arayla meydana gelen 4,8 ve 4,9 büyüklüğündeki sarsıntıların ardından Osmaniye’nin Sumbas ilçesi de 5,2 büyüklüğündeki depremle sarsıldı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğünü 5,2 olarak duyurdu. Saat 14.54’te paylaşılan açıklamanın ardından bölgedeki gelişmeler takip edilmeye başlandı.
Adana’da İki Deprem Meydana Gelmişti
AFAD verilerine göre Adana’nın Saimbeyli ilçesinde ilk deprem saat 14.19’da, yerin yaklaşık 8 kilometre derinliğinde meydana geldi. 4,8 büyüklüğündeki sarsıntıdan 18 dakika sonra aynı ilçede 4,9 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi.





