Antalya Diplomasi Forumu'nda düzenlenen gençlik oturumunda ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, sabah erken kalkma konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, insanların daha mutlu ve huzurlu bir şekilde kalkıp işe gitmesini istediğini belirterek, mesai saatlerinin 10:30'da başlaması gerektiğini savundu.

Bir Dönem Manisa Müzesi'nde Sergilenen Marsyas Heykelinin Hikayesi! Marsyas Efsanesi Nedir? Bir Dönem Manisa Müzesi'nde Sergilenen Marsyas Heykelinin Hikayesi! Marsyas Efsanesi Nedir?

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve 148 ülkeden 4 bin 700 kişinin katıldığı Antalya Diplomasi Forumu (ADF) tamamlandı. Dünyanın çeşitli noktalarında bulunan 148 ülkeden 4 bin 700 kişinin katıldığı forumun son gününde gençlik oturumu düzenlendi. Düzenlenen gençlik oturumuna ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim katıldı. Çok sayıda gencin katıldığı programda Acun Ilıcalı'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Daha öncede sık sık dile getirdiği sabah erken kalkma konusunda açıklamalar yapan Ilıcalı'ya ifadeleri soruldu.

“Mesai 10 Buçukta Başlamalı”

Sabah erken uyanmaya karşı olduğu ifadelerinin sorulması üzerine Ilıcalı, "İnsanların daha mutlu ve huzurlu bir şekilde kalkıp uykusunu almış bir şekilde işe gitmesini istiyorum." dedi.

Ilıcalı yine mesainin 10 buçukta başlaması gerektiğini de belirtti.

Ünlü televizyoncu, "Ben de 12'de başlasın demiyorum. Zaten 8'de kalkarsın, 9'da çıkarsın 10'da işe gelirsin. Hani ben demiyorum ki öğleden sonraya kadar yatalım. Ama sabahın 6'sında 7'sinde yollara döküleceğimiz bir şey yok arkadaşlar. Bir şey kaçırmayız yani. Bu iki saatle bir şey kaçmaz." diye konuştu.

Gençlere tavsiyeler verdi

Öte yandan Ilıcalı, birçok ülkede Türkiye'yi temsil edip bu ülkelerde Türk bayrağını dalgalandırdıklarını belirtti. Ilıcalı, gençlere umutlarını kaybetmemeleri, hayata pozitif tarafından bakmaları ve sağlıklı olmanın kıymetini anlamaları tavsiyesinde bulundu.

Başarısını neye borçlu olduğunun sorulması üzerine Ilıcalı, kariyerinde ilerlerken kararlarında maddiyatı ön plana koymadığını, verdiği kararların hepsinde risk aldığını dile getirdi. Muhabirlikten bugünkü geldiği pozisyon sürecini anlatan Ilıcalı, gençlere "arkası dolu risk almalarını" önerdi. 

Editör: Onur Yılmaz