A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri E Grubu’nda Gürcistan ile oynayacağı kritik mücadele öncesinde son hazırlıklarını tamamladı. Vincenzo Montella yönetimindeki idmanda taktik çalışmalara ağırlık verildi.

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri E Grubu 4. maçında yarın Gürcistan ile karşı karşıya gelecek. Kocaeli Stadyumu’nda oynanacak önemli karşılaşma öncesi ay-yıldızlı ekip, hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk bölümü basına açık olarak yapıldı. Milliler, ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda pas ve top kapma çalışmalarıyla tempoyu yükseltti. Basına kapalı bölümde ise Gürcistan maçının taktik provası yapıldı.

A Milli Takım, Riva’da son idmanını yaptı

2026 Dünya Kupası Elemeleri için büyük önem taşıyan maç öncesinde A Milli Takım, son antrenmanını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutulurken, futbolcuların neşeli ve motive oldukları gözlendi.

Montella’dan taktik provası

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yapılan idmanda, pas organizasyonlarının ardından hücum ve savunma varyasyonları üzerinde duruldu. İdmanın basına kapalı son bölümünde ise Gürcistan karşılaşmasının taktik planı üzerinde detaylı çalışmalar yapıldı. Montella’nın özellikle hızlı hücum geçişleri ve pres organizasyonları üzerinde durduğu öğrenildi.

Kafile Kocaeli’ye hareket etti

Hazırlıklarını tamamlayan A Milli Takım kafilesi, saat 20.00’de Riva’dan otobüsle Kocaeli’ye hareket etti. Ay-yıldızlı ekip, yarın akşam oynanacak maç öncesinde kamp oteline yerleşecek.

Montella ve Aktürkoğlu basın toplantısında konuşacak

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, saat 20.45’te Kocaeli Stadyumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Toplantının ardından milliler, statta kısa bir yürüyüş yaparak maç öncesi son hazırlıklarını tamamlayacak.

Kaynak: İHA