Fenerbahçe zirveye “KOCAMAN” darbe yaptı. Şöyle sistemli oynuyor, böyle sistemli oynuyor diye ballandıra ballandıra anlatılan, neredeyse efsane takım haline getirilen, liderlik koltuğunda oturan (Yazımı okurken belki o koltuğa Galatasaray oturmuş olacak) Başakşehir’e evinde Fenerbahçe öyle bir darbe vurdu ki günlerce konuşulacak. 

  

Kanarya sahada öyle güzel öttü ki şaşkına döndü. Geçen hafta Gençlerbirliği karşısında mükemmel oynadığı futbolunun karşılığını defans hataları ile alamayan Fenerbahçe’nin teknik direktörü Aykut Kocaman açıklamalarının sonunda “Bundan sonra Başakşehir’i ve Beşiktaş’ı da yenmek zorundayız” demişti. Kocaman’ın takımı çıktı sahaya, havalı Başakşehir’e ‘senin sistemini tanımıyorum’ diyerek çatır çatır mücadele etti. Defansında sağlam durdu. Attığı 2 golle maçı kazandı. Fenerbahçe’nin biraz şansı olsaydı Başakşehir’i evinde beşlik yapacaktı. Fenerbahçe’yi Başakşehir karşısında çok beğendim. Bu maçta sahada görevini yapmayan bir tek futbolcu gösteremeyiz. Fenerbahçe bundan sonra böyle oynamaya devam ederse her maçta Başakşehir karşısında oynadığı gibi ciddiyeti elden bırakmazsa şampiyonluk yarısı üç takım arasında geçer. 

  

ALANYASPOR-KONYASPOR MAÇI HAFTANIN MAÇIYDI 

Beşiktaş düşme potasındaki Karabük karşısında şov yaptı. 5 golle haftayı kapatırken moral buldu. Pazar günü bir Alanyaspor-Konya maçı seyrettim. Böylesine güzel heyecan veren bir müsabakayı kaçırmadığımdan dolayı çok mutlu oldum. Alanyaspor öyle bir futbol oynadı ki sanki bir Brezilya takımının maçını izliyordum. 90 dakika her şeyi yaptı. Ama maçı Konya kazandı. Bu da futbolun adaleti.