Yabani dizisi her hafta FOX TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. Vatandaşların ilgi odağı haline gelen dizinin 14. Bölümü yayınlandı. Yabani 14. Bölüm izlemek isteyen vatandaşlar internette araştırma yapıyor. İşte Yabani dizisinin 14. Bölümünde yaşananalar…

Yabani 14. Bölüm Full İzle

FOX TV'nin büyük ilgi gören dizisi Yabani, merakla beklenen 14. bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas, Yurdaer Okur ve Dolunay Soysert'in yer aldığı dizi, Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstleniyor. Diziyi kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler için Yabani'nin 14. bölümünü full izlemek için bağlantıya FOX TV'nin dizi sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

Yabani 14. Bölümde Ne Oluyor?

Güven, Şebnem ile konuşmasından sonra gitmemeye karar verir. Aldığı bu karar Soysalanlara büyük bir şaşkınlık getirmesinin yanı sıra Serhan için yeni bir planın tohumlarını ekmesine sebebiyet verecektir. Rüya’nın babası Metin’in de hapisten tahliye olması Serhan için ayrı bir gerginlik sebebi olacaktır. İki taraftan sıkıştırılmış Serhan bu durumun içinden nasıl sıyrılacak?

Metin tahliyesinin ardından ilk iş kızı Rüya ve eski eşi Şebnem’in yanına gider. Şebnem’in kendisi hakkında Rüya’ya aksettirdikleri, Metin’i çileden çıkartır. Şebnem ile eskileri konuşmak için adım attığında ise Şebnem onu daha da zor duruma sokmanın yolunu bulacaktır.

Baba gerçeğinden sonra Rüya Asi’ye sığınır. Rüya ile geçirdiği akşamdan sonra onu daha iyi anlayan Asi; Rüyanın tek ilacının Yaman olduğuna inanması üzerine Alaz’ı çok kızdıracak bir hamle yapacaktır. Cesur ise hala iyileşme sürecinde olan prensesi Çağla’nın yüzünü güldürmeye çalışırken Serhan onu görür. Serhan’ın gerçek yüzünü gören Cesur, babasını iyi bir aile babası yerine koyan Yaman; arasında ipler gerilir. Yine de Umut’un hayali olan futbol maçında bir araya gelirler.

Umut yavaş yavaş iyileşmeye başlamış ve ameliyattan sonra hayallerini tek tek gerçekleştirirken kaderin Umut için daha farklı planları olacaktır.

Yabani 15. Bölüm Fragmanı

Yabani dizisinin 15. bölümünün fragmanı yayınlandı. Buna göre FOX TV'nin sevilen dizisi Yabani'nin yeni bölümü Salı akşamı saat 20.00'de yayınlanacak. Fragmanı izlemek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Yabani Dizisi Oyuncuları

Yaman

(Halit Özgür Sarı)

Rüya

(Simay Barlas)

Serhan Soysalan

(Yurdaer Okur)

Neslihan Soysalan

(Dolunay Soysert)

Alaz Soysalan

(Bertan Asllani)

Şebnem

(Şebnem Hassanisoughi)

Cesur

(Sezer Arıçay)

Pınar Sabancı Kimdir? Nereli? Ne İş Yapıyor? Pınar Sabancı Kimdir? Nereli? Ne İş Yapıyor?

Asi

(Rojbin Erden)

Çağla Soysalan

(Seray Özkan)

Umut

(Ramiz Mullamusa)

Rüzgar

(Bartu Dilmen)

Ece Soysalan

(Aleyna Al)

Yabani Dizisi Ne Anlatıyor?

Köklü bir aileden gelip kaçırılarak zorlu bir hayatın içine düşen genç bir çocuğun, yıllar sonra kaybettiği kimliğini ve ailesini bulma mücadelesini anlatan etkileyici bir dram.

Tür: Drama

Yapım Şirketi: NTC Medya

Yapımcılar: Fatih Aksoy & Mehmet Yiğit Alp

Yönetmen: M. Çağatay Tosun

Senaryo: Hilal Yıldız

Editör: Onur Yılmaz