Pınar Sabancı, sosyal medyada psikoloji alanında yaptığı paylaşımlarla ve aile hayatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sabancıların gelini Pınar Sabancı kimdir yanıtladık! İşte ünlü isim hakkında merak edilenler…

Pınar Sabancı Kimdir?

Pınar Sabancı; Hasan Can Kaya, İlber Ortaylı ve Demet Akbağ gibi ünlü isimleri konuk ettiği programlarla çokça konuşuluyor.  Aynı zamanda Sabancı ailesinin gelini olan Pınar Sabancı kimdir merak ediliyor.

Türkiye’nin adını duyuran psikologlarından olan Pınar Sabancı, günümüzde Zorlu Performans Sanatları Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen “Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?” programının sunuculuğunu üstleniyor.

Pinar Sabanci Kimdir 5

Manisa’da 150 yıllık gelenek… Bu yıl da tekrarlandı! Manisa’da 150 yıllık gelenek… Bu yıl da tekrarlandı!

Pınar Sabancı Kaç Yaşında? Nereli?

Psikoloji alanındaki çalışmaları ve ailesiyle adından söz ettiren Pınar Sabancı'nın yaşı da merak ediiyor. Pınar Sabancı 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ünlü isim günümüzde 43 yaşındadır. Pınar Sabancı’nın aslen nereli olduğu bilinmemektedir.

Pınar Sabancı'nın Mesleği Nedir?

Pınar Sabancı, lise eğitimini Robert Kolejinde tamamlamıştır. Lise mezuniyetinin ardından Amerika’nın önemli üniversitelerinden biri olan Boston Babson College İşletme bölümünden mezun olmuştur. Bu bölümde eğitim görürken aynı anda Northeastern Üniversitesinde Psikoloji bölümünü bitirmiştir. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan Pınar Sabancı, Oxford Üniversitesi'nde Psikoloji alanında yüksek lisans yapmıştır. Ardından mesleki kariyeri başlamıştır.

Pinar Sabanci Kimdir 4

Pınar Sabancı 2019-2020 yılları arasında Lape Psikiyatri ve Nöropsikiyatri Hastanesi'ndeiş hayatına atılmıştır. Burada gönüllü psikolog olarak görev almış ve klinik psikoloji stajı görmüştür. 2022 yılında İstanbul Rumeli Üniversitesine bağlı Psikolojik Uygulama ve Araştırma Merkezinde görev almaya başlamıştır.

Pınar Sabancı günümüzde kariyerine Zorlu PSM iş birliği ile yaptığı “Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?” programıyla devam ediyor. Programda önemli konuklarla yaptığı söyleşiler aracılığıyla insanlara bilgi sunmayı hedefliyor.

Pınar Sabancı'nın Ailesi

Sabancı soyadından ötürü  Pınar Sabancı’nın ailesi sıkça merak ediliyor. Özellikler Pınar Sabancı’nın kimin kızı olduğu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Pınar Sabancı'nın babası kimdir? Yanıtlayalım...

Pınar Sabancı, Aysel ve Erdener Konca çiftinin çocuğudur. Sabancı ise eşi İlhan Sabancı'nnın soyadıdır. Sabancı soyadı dolayısıyla Pınar Sabancı Arzu Sabancı’nın neyi sorusu da merak edilenlerden biri. Pınar Sabancı ve Arzu Sabancı kan bağı ile bağlı değildir. ki isim de Sabancı ailesinin gelinidir.

Pinar Sabanci Kimdir 2

Pınar Sabancı Evli Mi? Çocuğu Var Mı?

Pınar Sabancı kimdir sorusunu yanıtladıktan sonra ünlü ismin özel hayatından da söz edelim... Pınar Sabancı ve YASA Holding Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Sabancı 2010 yılında dünya evine girmiştir.

Pınar Sabancı İlhan Sabancı çiftinin üç çocuğu bulunuyor. Pınar Sabancı ve İlhan Sabancı yaş farkı da merak edilen konular arasında yer alıyor. 1981 doğumlu olan Pınar Sabancı ve İlhan Sabancı'nın aynı yaşta olduğu biliniyor.

İlhan Sabancı Kimdir?

Pınar Sabancı’nın eşi İlhan Sabancı, Türkiye’nin iş dünyasında önde gelen ailelerinden olan Sabancı ailesinin üyelerinden biridir. 1981 yılında doğan İlhan Sabancı, Neslihan-Yalçın Sabancı çiftinin evliliğinden dünyaya gelmiştir. İlhan Sabancı YASA Holding Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi'dir. Sabancı, 2010 yılında Pınar Konca ile evlenmiştir.

Muhabir: Özkan Çelik