Hasan Geriter, Ufuk Tanık ve dostlarla yeni yıl öncesi Sofra Levent’in yerinde biraraya geldik. Bu gecede önemli konuklarımız da olacaktı. Büyük başın büyük derdi olur derler ya öyle bir durum olunca biz bize olalım dedik. Aramıza köfteci Onur, Dr.Hüseyin Şentürk, dürümcü Mehmet ve oğlum Gökhan’la. 

Sofra Levent’in Anıt’ına gittiğimizde nazar değmesin gemi yükünü almış misali doluydu. Hayri Bey bize bir masa hazırlamış. Masalara baktım. Ahmet Görgülü bir masada, Fevzi Açıkel diğer masada dostları ile Sofra Levent’in lezzetli mezeleri ve etleri ile yemeklerini yerken koyu sohbete daldıklarını gördüm. Ufuk Tanık organize etti geceyi. Hasan Geriter’i Manisa’da kıstırmak kolay olmuyor. Geçenlerde aradığımda Geriter “Ankara’dayım. Bülent Arınç’a selamını götürdüm” dedi. Onun için Hasan Geriter’le birarada olunca memleket meselelerini konuştuk. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kulaklarnı çınlattık. Biz yemekteyken televizyonda Manisa AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ’a cevap veriyordu. Oğlum Gökhan başkanın programını izliyor. 2019 yerel seçimlerde Selçuk Özdağ, Büyükşehir belediye başkanlığına aday olmaya çalışıyor. Bu konuda Başkan Ergün’ün Özdağ’a verdiği cevabı manşetten okuyabilirsiniz. 

Köfteci Onur’un oğlu askere gitti. Dağıtımında Şırnak’a çıkmış. Köfteci Onur “Vatan için her yerde görev yapmak şereftir” diyordu. Ufuk Tanık, Mesir’i dünyaya en iyi duyurmaya çalışan bir başkan. Mesir macununundan çeşit çeşit ürünler üretmeye devam ediyor. Pazartesi bir basın toplantısı yapacak. Sofra Levent’in Anıt’ında ilerleyen saatlerde Ramazan, udu ile söylediği şarkılarla geceye renk katıyor. Oğlum Gökhan benim ruhumu bildiği için Ramazan’a “Babam için Beyaz Mendil’i söyle” dedi. Ben de kendisine eşlik ettim. Güzel bir gece geçirdik yeni yıl öncesi. 

Cumartesi günü de Sayın Valimiz Mustafa Hakan Güvençer Taş Fabrika’da öğlen “Vefa Buluşması” düzenlemiş. İyi bir düşünce. Bir mani çıkmazsa toplantıya katılacağım.