Yunusemre Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa’nın Yunusemre ilçesi Muradiye Mahallesinde hayata geçirecekleri projeleri kamuoyuyla paylaştı. Buna göre projeler arasında Muradiye Kent Meydanı, Muradiye Pazaryeri ve Otoparkı, Muradiye Yerel Tohum Merkezi, Muradiye Prestij Caddesi, Muradiye Kültür ve Taziye Evi bulunuyor… Projelerin detaylarını sizler için derledik!

Mehmet Çerçi’nin Muradiye Projeleri

Yunusemre Belediye Başkan adayı Mehmet Çerçi, Muradiye Mahallesi için projelerini kamuoyuyla paylaştı. İşte, Çerçi'nin Muradiye Mahallesi için açıkladığı projeler:

Muradiye Kent Meydanı

Muradiye Meydanı'nı genişleterek yeniden düzenleyeceklerini belirten Çerçi, bu alanın içerisinde kafeterya, cami, yeraltı otoparkı ve yeşil alanların bulunacağını ifade etti.

Muradiye Pazaryeri ve Otoparkı

Muradiye Mahallesi'ne kapsamlı bir sosyal tesis kazandıracaklarını dile getiren Çerçi, burada kapalı pazaryeri, otopark, işyerleri, rekreasyon alanları, sportif faaliyet alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu ve belediye sosyal tesisi olan Yunuspark'ın yer alacağını açıkladı.

Muradiye Yerel Tohum Merkezi

Çerçi, ata tohumlarına sahip çıkmayı hedeflediklerini vurgulayarak, Muradiye'de bir yerel tohum merkezi kuracaklarını belirtti. Bu merkezin içinde ata tohum bankası, tohummatik, doku kültürü laboratuvarı, topraksız tarım tohum uygulama alanı, bostan alanları ve sera alanlarının bulunacağını açıkladı.

Ayrıca, Muradiye Prestij Caddesi ve Muradiye Kültür ve Taziye Evi gibi önemli projelerin de Muradiye'ye kazandırılacağı öğrenildi.

Mehmet Çerçi'nin ‘Muradiye Projeleri’  ile Yunusemre ilçesinde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı ve mahallelerin sosyal ve fiziksel altyapısını güçlendirmeyi hedeflediği belirtildi.

Festivalin konuklarını Büyükşehir misafir etti Festivalin konuklarını Büyükşehir misafir etti

 

Muhabir: Özkan ÇELİK