Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çeşitli eğlenceli etkinlikler hazırladı.

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş çocuklar ile uçurtma şenliğinde buluştu! Emniyet Müdürü Fahri Aktaş çocuklar ile uçurtma şenliğinde buluştu!

23 Nisan Salı günü Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı Stadı’nda yapılacak olan bayram törenlerinin hemen ardından yapılacak olan “Demirci Belediyesi Çocuk Festivali” renkli anlara sahne olacak. 

Yapılacak olan etkinlikte survivor, dev jenga, şişme palyaço, hayvanat bahçesi, şişme tırmanma duvarı, combo dart ve daha birbirinden güzel etkinliklerle çocuklar unutulmaz bir gün yaşayacaklar.

Başkan Kara’dan çocuklara davet

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için tüm çocukları Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı Stadı’na davet eden Başkan Kara, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılını kutlayacağız. Belediyemiz olarak çocuklarımıza yönelik birbirinden güzel etkinlikler hazırladık. Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı Stadı’nda resmi kutlama törenlerinin hemen ardından gün boyu birbirinden güzel aktiviteler çocuklarımızı bekliyor olacak” dedi.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK