Manisaspor’da sular durulmuyor. Artık her geçen gün yeni bir kriz kapıyı çalıyor. Makukula, Iwanski, Simpson derken puanlar siliniyor. Alınan hezimetler sonucunda averaj takımı görüntüsü ile Türkiye gündemine oturuluyor. Bunca rezillik varken kulüpten bir açıklama vergi borcunu ödedik diye. Güler misin ağlar mısın? Bence artık dalga geçiyorlar. Sezon başında beri 9 puanı silinmiş takımın. Simpson ve Iwnaski’den gelecekler ile bir 9 puan daha silinebileceği söyleniyor. Allah razı olsun lütuf edip Vergi borcu taksitini ödemişler. Trajikomik bir tiyatro oyunu. İnşallah sonu hüzünlü bitmez.

ÜÇ MAYMUNU OYNAMAK

Abdullah Mergen’in yönetmenliğinde oynanan tiyatro oyununa artık kimsenin tahammülü kalmadı. Sosyal medyada olsun Manisa sokaklarında olsun herkes aynı şeyi söylüyor ‘Nasıl kurtuluruz bu adamdan?’ diye. Bunca yazılına bunca söylenene kulakları tıkamak, Türk futbolunun dev çınarı yerlerde süründürmek anca bu yönetime yakışır. Kimse istemiyor. İstenmemek kadar kötü bir şey var mıdır? Ne kadar aciz bir tablo. En yanındakiler bile kulaktan kulağa döndürülen dolapları konuşuyor. Ama ne olursa olsun taktik belli mağdur edebiyatını bürünüp üç maymunu oynamak. Bakalım bu sıcağa kar ne kadar dayanacak?

İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR FATİH HOCA

Fatih Tekkeli Manisaspor inişli çıkışlı. Bir bakıyorsun ligin iyi takımlarını sahada madara ediyor. Bir bakıyorsun sahada yokları oynuyor. Hoca her hafta yapmak istediklerini anlatıyor.  Uzun uzun anlatıyor. Duygu ile bu işi götürmeye çalışıyor. Ama gerçekler acıdır hocam. Kral çırılçıplak kalmış durumda. Sen ne kadar görmezden gelsen de bir gün gerçekler karşına çıkacak. O zamanda bu takıma nasıl bir duygu aşılayacaksın çok merak ediyorum. İnşallah dediğin gibi bu takım bu lige tutunur. Bu Manisaspor ’un geleceği için çok önemli. Tabloya baktığımızda görevin çok zor. Ama işler daha da kötüye giderse gemiden atılacak ilk kişi sen olursun. Bu yüzden gardını al bence. İnşallah tablo dediğin gibi olur. Bu sene bu takım düşerse, bu gidişin dönüşe hiçte kolay olmaz.