Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı

Hazal Türesan Fox Tv’nin yeni dizisi Kızıl Goncalar’da önemli bir rol üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay otururken, senaryo Şükrü Necati Şahin tarafından kaleme alındı. Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu gibi usta isimlerle birlikte ekrana gelen bu yapımda, Hazal Türesan Beste karakterine hayat veriyor. Peki, Kızıl Goncalar Beste kimdir? Hazal Türesan kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?

Kızıl Goncalar Beste Kimdir?

Hazal Türesan, 20 Temmuz 1985 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Ankara'da başlayan Türesan, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'nde tiyatro eğitimi aldı. 2008 yılında Unutma Beni dizisiyle televizyon dünyasına adım atan genç oyuncu, ardından Yeniden Başla, Kara Para Aşk, Tatlı İntikam ve Fazilet Hanım ve Kızları gibi dikkat çeken projelerde rol aldı.

Kızıl Goncalar Beste Kimdir Hazal Türesan Hangi Dizilerde Oynadı?

Kariyerindeki önemli dönemecini 2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları'nda canlandırdığı Yasemin karakteriyle yaşayan Türesan, seyirciden büyük beğeni topladı.  2018 yılında Türkiye'nin ilk vampir temalı dizisi Yaşamayanlar'da da başarılı performansıyla adından söz ettirdi. Son olarak Mucize Doktor dizisinde Beliz karakterine hayat veren Hazal Türesan, Kızıl Goncalar ile kariyerine yeni bir halka ekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi