Süper Lig'de taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında süren liderlik yarışına son nokta ertelenen Beşiktaş-Trabzon maçında kondu. Beşiktaş zorlu deplasmanda rakibini son 15'inci dakikada attığı 2 golle yenince bütün maçlarını tamamlamış oldu ve liderlik koltuğuna oturdu.
HAK EDİYOR
Bu maçı dikkatle izledim. Bülent Yıldırım, Beşiktaş'ın bir penaltısını maçın başında görmedi. Bereket Beşiktaş maçı kazandı da yine günlerce karşılaşmanın hakemi konuşulmayacak. Beşiktaş gerçekten liderlik koltuğuna oturmayı hak eden bir futbol oynuyor, Fenerbahçe de öyle. Bu hafta sonunda Galatasaray-Fenerbahçe Pazar günü karşı karşıya gelecek.
GALATASARAY'IN HALİ ORTADA
Galatasaray'ın hali ortada, Fenerbahçe bana göre deplasmanda da olsa favori. Bir Galatasaraylı olarak bu satırları üzülerek yazıyorum. Mustafa Denizli'den sonra antrenör arayışına lig sonuna kadar Galatasaray'ın girmesi külliyen yanlış, Hele Bülent Korkmaz'la görüşmesi yanlışların en büyüğü. İyi ki bu yanlıştan döndüler. Şu anda futbolcuların yönettiği takımı alt yapıdaki Hollandalı Fenerbahçe maçına çıkaracak.
TOP YUVARLAK
"Derbilerde her şey olabilir" diyebilirsiniz, Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti başka olur tabi, ancak bu Galatasaray'dan cacık olmaz. Fenerbahçe onun için "Derbinin favorisi" diyorum. "Top yuvarlak" derseniz, onu da Pazar günü göreceğiz. Benim Galatasaraylı olarak derbiden umudum hiç yok. Beni Aslanlar yanıltır mı? Bilmem. Bildiğim Galatasaray Arena'da Fenerbahçe'yi yenemez.
Pazar gününü dört gözle bekliyorum.