Söylenecek sözlerin yazılacak kelimelerin kifayetsiz kaldığı, başrolünü yakışıklı jönümüz Abdullah Mergen’in oynadığı Manisaspor filminden bir kesit daha izledik. Sezon başı eksi 3 puanla başlayan puan silme geleneği dün gelinen noktada bir 6 puanın silinmesi ile devam etti. Toplamda 9 puanı silindi Manisaspor ’un. Daha ligin ortasında bile değiliz. Hakikaten Abdullah Mergen diğer sezonlarına göre baya formda bu sezon. Koskoca 9 puanı gitti bu takımın. Saha içinde kazanmasına rağmen silinen puanlar ile siyah-beyazlılar 1 puanla son sırada. Bu tabloda kimse bir şey demeden istifa etmesi lazım. Tabi bunlar erdemli, namuslu ve gerçekten oturduğu koltuğun hakkını verenler için geçerli. Sanırım mevcut yönetimle ilgili bir durum yok ortada! Gerçekten çok yazık.

BİRİLERİ İÇİN DEĞİŞEN BİR ŞEY OLMAYACAK

Türk futbolunun koskoca çınarı Manisaspor basiretsiz bir yönetimin elinde oyuncak oldu. Birileri borusunu öttürecek, gününü geçirip hayatını devam ettirecek diye yaşamadığı rezalet kalmadı kulübün. Yazıklar olsun kelimesi belki de içimizdeki öfkenin en kibarca ifade edilmiş hali. Adım gibi biliyorum boşa nefes tüketiyoruz. Yarın hiçbir şey olmamış gibi gününe devam edecek. Bu yüzden artık bu tablo Abdullah Mergen’le ilgili bir durum olmaktan çıktı. Bu Manisa’nın namus davasıdır bana göre. Manisaspor bu hali Manisa’nın kirli yüzüdür. Bu yüzden tüm şehir tek ses olmalı ve bu rezalete son vermelidir. Manisaspor’u kendisine geçim kaynağı yapanların değil, armanın hakkını verenlerin yönetmesi lazımdır.

MASAL DİNLEYECEK NE HAL KALDI NE DE KULAK

Hayal satan adam başlıklı yazımda bunların olacağını 2 ay öncesinden yazmıştım. Yazının sonunda masallar bitti gerçekler başlıyor demiştim. Şimdi gerçekleri yaşıyoruz. Bir alt lige düşmenin büyük beceri isteyeceği bir ortamda Manisaspor ligin dibinde. ‘Manisaspor’un geleceğini kurtarıyoruz’ laflarını ağızlarına dolayanlar nerede şimdi. Bu mu sizin kurtardığınız gelecek? 9 puanı silinmiş ligin dibinde bir takım. Artık masal anlatmayın ve ceketinizi alıp çekin gidin. Bu takımında önünü açın.

İNAN BİZ SENDEN DAHA FAZLA YORULDUK

Bu tabloyu oluşturan Abdullah Mergen geçen aylar içerisinde ‘Yoruldum’ diyerek yerel gazetelere demeç verdi. Valla başkan Abdullah Mergen ne kadar yoruldu bilmem ama bu şehir ondan yetirince yoruldu, bıktı ve artık yaka silkiyor.

BU OYUNCULAR NASIL OYNAYACAK?

Bugün Elazığspor maçı var. Şimdi Fatih Tekke’nin sevapları da günahları var. Hepsi tamam. Hata da yaptığı çok maç oldu. Ama Fatih hoca bu takımı nasıl motive edecek? Oyuncu bu maça nasıl motive olacak? Nasılsa oyuncuların kazandığı puanları Abdullah Mergen ve yönetimi bonkör bonkör dağıtıyor. Futbolcuların işi de gerçekten çok zor.