HAFTA sonu yorgunluğumu Haylazz'da attım. Manisa'nın tek eğlence merkezinde Cengiz Kurtoğlu sahne aldı. 1980'li yılların popüler şarkılarını güzel yorumuyla sunan ünlü sanatçı, kendisini dinlemeye gelenlerin unutamayacakları bir gece yaşamalarını sağladı. Türkiye'de fantezi müziğin efsane ismi Cengiz Kurtoğlu'nun hayranları çok fazlaydı. Haylazz'da oturacak yer kalmadığı için, çoğu Cengiz Kurtoğlu hayranı ayakta kaldı, ama bu durumdan da mutluydular. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün eşi Şeyda hanımla katıldığı muhteşem konserde ben, Hasan Geriter, Mustafa Parlak, Sezai Gürcan, Turan Bulak, Yılmaz Gençoğlu ve eşlerinin bulunduğu masadaydım.
YERİMDE DURAMADIM
Önce solist olarak Gamze Dursun çıktı. Genç nesle hitap eden şarkıları ile herkesi mest etti. Ben bile yerimde duramadım. Organize güzeldi. Yönetici Selma Kadak'ın gece boyunca hiçbir aksaklığa meydan vermemek için büyük çaba sarf ettiğini gördüm. Saat 23.00 sıralarında Cengiz Kurtoğlu sahnede yerini aldı. Yılların eskitemediği sanatçı, ekibiyle, kendine özgü yorumlarıyla dinleyicileri mest etti. Efsane sanatçının hayranlarıyla kurduğu iletişim ise harikaydı, neredeyse tüm istek parçaları söyledi, elini tutmak isteyen, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri kırmadı. Bir ara Başkan Cengiz Ergün'ü de sahneye davet etti. Hemşerisi olan işletme sahibi Mevlüt Aktan'a teşekkür etti. Kısacası Haylazz, sıcak, samimi ve eğlence dolu bir geceyi Cengiz Kurtoğlu ile doya doya yaşadı.
İZMİR'E GEREK YOK, ARTIK HAYLAZZ VAR
Haylazz bundan sonra da ünlü sanatçıları Manisalılarla buluşturacak. Genç solist Gamze Dursun ise her hafta sonu Haylazz'da eğlenmeyi sevenlerin karşısında olacak. Manisalı olarak eğlenmeyi sevenlerin 30 kilometre uzaktaki İzmir'e gitmelerine gerek kalmayacağı düşüncesindeyim bundan sonra.
Haylazz'da herkesin gönlünce eğleneceği ortam var. Yorgunluğumuzu attıktan sonra rahatça evimize gideceğimiz bir eğlence merkezi Haylazz