Süper Lig'de her hafta bir sürprizle karşılaşıyoruz. Beşiktaş'ın Kasımpaşaspor'a yenilmesinden sonra Fenerbahçe'nin şampiyonluk ümitleri tekrar yeşermişti. Gitti Konya'ya, Kocaman'dan okkalı bir tokat yedi. 40 bin seyirci önünde Fenerbahçe, maçın başında ve sonunda yediği gollerle Konyaspor'a 2-1 yenildi. Böylece gözler de Beşiktaş-Bursaspor maçına çevrildi. Heyecan doruklarda. Dün, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın açtığı Dolmabahçe'deki yeni stadyumunda oynayacak olan Beşiktaş'ın işi zor. Hamza Hamzaoğlu ile büyük çıkış yakalayan Bursaspor, Kartal'a kendi sahasında azizlik yapabilir. Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki durumu biliyorsunuz. Bugün Bursaspor'un Beşiktaş karşısındaki mücadelesinin Konyaspor'dan aşağı kalmayacağı aşikar. Beşiktaş ilk defa sahasında tribünleri dolduran taraftarının baskısı altında maç yapacak. Kolay değil. Ama bazen zor geçeceği beklenen karşılaşmalarda anormal sonuçlar da ortaya çıkıyor. Beşiktaş, Bursaspor'u yenerse, şampiyonluk kupasının bir kulpuna elini uzatır.
FENER'İN İŞİ ZOR DEĞİL
Fenerbahçe, Çarşamba günü Galatasaray ile deplasmanda oynayacak. Galatasaray'ın hali ortada. Rizespor karşısında 88'inci dakikada gol atıyor, uzatmalarda yiyor. Bana göre Fener'in işi bu karşılaşmada zor olmayacak. "Derbi'nin havası başka olur" diyeceksiniz. Göreceğiz.
MANİSASPOR LİDERLİĞİ KAYBETTİ
Manisaspor, uzun süre götürdüğü liderliği, Aydın'da kaybetti, skor 0-0. Kocaeli Birlikspor'un Keçiöregücü'nü deplasmanda 2-0 yenmesi puanları eşitledi. Avarajla Kocaeli Birlikspor'u lider yaptı. Manisaspor nereden nereye geldi? Manisa'da oynanan Kocaeli Birlikspor maçını 3-0 kazandıktan sonra puan farkını 10'a çıkarınca, maç sonunda Kocaeli Birlik Spor Kulübü Başkanı şeref tribününde, "Şampiyonluğunuz hayırlı olsun" diyerek hepimizi kutlayıp stadyumdan ayrılmıştı. Şimdiki tabloya bak, 3 maç kala Kocaeli Birlikspor lider. Belki de direk PTT Ligi'ne çıkacak. Ancak, "Çıkmayan candan umut kesilmez" derler. Ben hala Manisaspor'un şampiyonluğu başaracağı inancındayım.
İKAZ SONUÇ GETİRMEDİ
Manisa Büyükşehir Belediyespor'a, "Ateşle oynama, yanarsın" diye ikazda bulunduk, ancak sonuç alamadık. Kahramanmaraşspor'a 1-0 yenildi.
Allah sonunu hayır etsin.