Milli maç arasından sonra Süper Lig heyecanı tekrar başladı. Ameliyat sonrası tedavilerime evde devam ederken, maçların başlaması ilaç gibi geldi. 

Bu haftaya, Süper Lig’in dibinden kurtulmaya çalışan takımların maçlarını izleyerek başladım. Yeni Malatya-Gençlerbirliği, Antalya-Bursa müsabakaları nefesleri kesen maçlardı. Gençlerbirliği Malatya’da 1-0 öne geçmesine rağmen, Malatya’nın baskılı futboluna dayanamayarak sahadan mağlup ayrıldı. 

Sonra sırada Antalya-Bursa maçı vardı… Antalya kazanması gerektiği bu maçta karşısında taş gibi bir Bursaspor buldu. Bursa evinde Antalya’ya ecel terleri döktürmesine rağmen Antalya maçı 2-0 kazanarak, ligde kalma umutlarını yeşertti. 

Cumartesi gecesi Beşiktaş ise Alanya ile oynadı... Alanya da kurtuluş mücadelesi veren bir takım. Şampiyonluğa en yakın takım olarak gördüğüm Beşiktaş’a milli maç arası yaramamış. Ben hayatımda Beşiktaş’ın bu kadar kötü futbol oynadığı bir maç seyretmedim. Yendi, yenildi, berabere kaldığı müsabakalarda bile Beşiktaş futbol adına sahada güzel mücadele eden bir takım hüviyetindeydi. Alanya karşısında ne doğru dürüst pas attı ne kanatlardan Alanya’ya bindirebildi. Maçı Beşiktaş tek golle kazandı ama bu müsabakadan hiç zevk almadım. Alanya biraz oynasa puan alabilirdi. Düşmeye oynayan Alanya bu maçı baştan kayıp gözü ile bakarak oynadı. Böyle olunca Beşiktaş zirve mücadelesinde kötü futbolu ile 3 puanı almasını bildi. Beşiktaş’ın acilen toparlanması gerekir. Yoksa hüsrana uğrar.