Ege’yi Süper Lig’de temsil eden Akhisar ve Göztepe’nin İzmir’de karşı karşıya geldiği maçı oğlum Gökhan’la birlikte seyrettik. Göztepe seyircisi muhteşem. İki takımın ilk anlardaki mücadelesi ise keyif vermiyordu. Zevksiz ve kaliteden yoksundu. Oğlum Gökhan “Okan Buruk’un Akhisar’da sıkıntısı var. Bu maçı kaybederse her şey olur” dedi. Baştan Akhisar iyi gidiyordu. Bildiğimiz klasik oyun sistemiyle maçları ve puanları kazanıyordu. Ne olduysa kendi sahasında Alanya’ya farklı yenilmesi Akhisar camiasının sinirlerini germiş görünüyor. Maçı 90 dakika izledim. Göztepe, Akhisar’ı 2-0 yendi. Gerçekten Akhisar’da anlaşılamayan durum var. Bu maçta gördüm. İçine kapanık, mutsuz bir tablo çiziyor. Bakalım bu haftaki gelişmeler Okan Buruk’u götürecek mi? Beşiktaş, Malatya’da berabere kaldı. Bence hiç önemi yok. Kartallar Avrupa’da yüksekten uçuyor. Beşiktaş’ın Avrupa’da oynadığı futbola hayranım. Galatasaraylı olarak gurur duyuyorum. Zamanı gelince Süper Lig’te de gerçek Beşiktaş’ı göreceğiz. Göğsümüzü Avrupa’da kabartan Beşiktaş’a helal olsun. 

MANİSASPOR SİLİNEN PUANLARI YERİNE KOYDU 

Manisaspor’da sancılı dönem devam ediyor. AK Parti takıma sahip çıkmak için bir iki hamle yapmış. Başkan Abdullah Mergen’i ikna edemediklerini öğrendim. İnatlaşmak hiç kimseye yarar sağlamaz. Uzlaşıcı bir yol bulmak gerekiyor. Manisaspor, Manisa’nın markası. Bu sezon 9 puanı silindi. Elazığ’dan sonra Adana’yı da yenerek 7 puana geldi. Bu çalkantılı ve mali krizin sürdüğü ortamda Manisaspor formasını giyip aslanlar gibi mücadele eden futbol ordusunu kutluyorum. Puanlar silinmeseydi Manisaspor’un 16 puanı olacaktı. Bakın puan cetveline, nerede olacağını görürsünüz. Manisa bu. Neyin kıymetini bilmiş de Manisaspor’un değerini bilecek. AK Parti iktidarı kulübe sahip çıkacağız diyorsa ona göre hareket edecek. Manisaspor’un derdi para. Borçlar ortada. Parayı veren düdüğü çalar. İl başkanı ve 5 milletvekili bu derde çare bulamıyorsa Manisaspor yazgısı devam eder. 

SEMİH BALABAN’IN BAŞI SAĞOLSUN 

Değerli dostum CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban’ın annesinin vefatını üzüntüyle öğrendim. Şehir dışında olduğum için cenazeye katılamadım. Merhumeye Allah’tan rahmet, Balaban ailesine sabır dilerim. Başınız sağolsun.