Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Demirci’ye yapılan 665 milyon TL’lik tarihi yatırım kapsamında yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkınlara karşı başlanan yağmur suyu hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. MASKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir’de yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların başarılı bir şekilde ilerlediğini ifade etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Demirci’ye yapılan 665 milyon TL’lik tarihi yatırım hızla ilerlerken ilçe merkezinde kısmi yağmur suyu hattı çalışmalarında da sona geliniyor. 9 milyon TL bedele sahip, yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkınlara son vermek amacıyla yapılacak olan çalışma kapsamında Düvenönü mevkiinde 260 metrelik menfez imalatı ve Menderes Caddesi, Selendi Caddesi ve Mithatpaşa mahallesini kapsayan 1 kilometrelik yağmur suyu hattı çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Başkan Zeyrek toplu ulaşımın kurmaylarını topladı! Başkan Zeyrek toplu ulaşımın kurmaylarını topladı!

Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün önderliğinde Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün Demirci’deki dev yatırımında çalışmaları son sürat devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak 9 milyon TL bedele sahip, yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkınlara son vermek amacıyla yapılan çalışma kapsamında Düvenönü Mevkiinde 260 metrelik menfez imalatı ve Menderes Caddesi, Selendi Caddesi ve Mithatpaşa mahallesini kapsayan 1 kilometrelik kısmi yağmur suyu hattı çalışmalarında da sona gelindi” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi