Astrolojide birbirinden farklı, özellikleri barındıran 12 burç var, her burç farklı özellikleri barındırırken önsezileri daha güçlü olan bu üç burç, zihin okuyucu özellikleriyle ortaya çıkıyor.

Genel olarak altıncı hisleri, önsezileri, ya da halk arasında daha çok kullanılan içime doğdu kelimesini tam olarak bu üç burcu ifade ediyor.

Önsezilerinin güçlü olması nedeniyle astrolojiyle de önemli bir yere sahip olan bu burçlar özellikleri ile de dikkat çekiyor.

İşte zihin okuyucu olan 3 burç…

YENGEÇ BURCU

Astrolojinin duygusal burçları arasında yer alan yengeç insanları neşeli, yardımsever ve iyi kalpli burçlar arasında yer alıyor. Bunlar harici önsezileri en kuvvetli burçlar arasında görülen Yengeç burçları adeta doğuştan biri zihin okuyucu olarak biliniyor.

AKREP BURCU

Akrep burcu doğuştan gelen özellik ile güçlü burçlar arasında yer alıyor. İsabetli tahminleri ile birlikte zihin okumada da oldukça günlü olduğu astrologlar tarafından defalarca dile getirilmiştir. Akrep burçları dürüst ve gizemli burçlar olarak da biliniyor.

KOVA BURCU

Neşeli burçlar arasında yer alan Kova burçları eğlenceli yanlarının yanı sıra isabetli tahminleri ile de oldukça dikkat çekiyor. Kova burçları her ne kadar inatçı olsalar dahi iyi niyetleri ile ön plana çıkıyor. Kova burçları bulundukları ortamın enerjisine algılayabilirken doğuştan önsezileri güçlü burçlar arasında da görülüyor.

Muhabir: Özkan Çelik