Beşiktaş, Trabzonspor'u 3-2 yenerek Türkiye Kupası Finali'nde zafer kazanmasının ardından taraftarlar büyük bir coşkuyla kutlama yaptı. Kutlamalar sırasında tanınmış yönetmen Zeki Demirkubuz’un da orada olması, taraftarlar arasında ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

Taraftarlar, daha önce çeşitli tartışmalarıyla gündeme gelen Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan’dan dolayı Ceylan aleyhinde küfürlü tezahüratlar yapmaya başladı. Demirkubuz’un bu duruma tepkisi ise gündem oldu.

Kızılcık Şerbeti’nden ayrılan Selin Türkmen’in yeni dizisi belli oldu Kızılcık Şerbeti’nden ayrılan Selin Türkmen’in yeni dizisi belli oldu

“Yapmayın oğlum ya…” diyerek güldüğü görülen Demirkubuz, taraftarların bu tepkisini esprili bir şekilde karşıladı.

 

Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan Neden Küs?

Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan’ın küs olmasının sebebinin Demirkubuz’un Cannes Film Festivali’nde Nuri Bilge Ceylan’ın aleyhinde konuşması ve Nuri Bilge Ceylan'ın "Üç Maymun'u Demirkubuz'un senaryosundan çektiği iddiası" olduğu bildiriliyor. 

Ancak Zeki Demirkubuz, meslektaşı Nuri Bilge Ceylan ile aralarındaki gerilim ve “çalıntı senaryo” iddiaları hakkında konuşarak, Ceylan ile olan küskünlüklerinin asıl sebebinin Üç Maymun filmi ve çalıntı senaryo iddiaları ile ilgisi olmadığını ifade etmiş ve Üç Maymun filmini izlemediğini, küskünlüğü kendisinin değil Ceylan’ın başlattığını dile getirmişti.

Demirkubuz ayrıca 2006'dan beri küs olduğu Nuri Bilge Ceylan ile ilgili, “Çok yakınındaki bir akrabasına sordum. Cannes Film Festivali aleyhinde konuştuğum için benimle konuşmadığını söyledi.” şeklinde konuşmuştu.

Nuri Bilge Ceylan Ne Demişti?

X hesabından açıklama yapan Nuri Bilge Ceylan, Zeki Demirkubuz’un 2006 yılında Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne yaşananlara ilişkin iddialarına yanıt verdi. Ceylan, “2006 yılında Antalya’daki törene 40 derece ateşle geldiğimi, sağlık nedeniyle bayıldığımı bildiğin ve o dönemde bunu bütün gazeteler yazdığı halde hala öyle şeyler söyleyebilmen inanılmaz” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi