Yunusemre Belediyesi, Halkla İlişkiler Müdürlüğü 1 Nisan tarihinden bu güne kadar çağrı merkezi üzerinden 11 bin 650 çağrı alırken kentli servisi ise 500 dilekçeyi işleme koydu.

Çağrı merkezine en fazla Temizlik İşleri Müdürlüğü alanında talep gelirken, kentli servisine ise en fazla Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü için dilekçe verildi.

AK Partili Şener: CHP Manisa'da vatandaşları cezalandırıyor AK Partili Şener: CHP Manisa'da vatandaşları cezalandırıyor

Müdürlük bünyesinde bulunan kentli servisi vatandaşlardan gelen talep ve dilekçeleri ilgili müdürlüklere iletirken, çağrı merkezi ise 7 gün 24 saat boyunca talep ve sorunların çözümüne aracılık ediyor. Alınan taleplerin ilgili müdürlüklerdeki çalışmalarını takip ederek vatandaşlara sonuç ile ilgili geri dönüş yapan müdürlük, hızlı ve kaliteli hizmeti Yunusemreli vatandaşlara ulaştırıyor.

1 Nisan tarihinden bu yana yaklaşık 12 bin vatandaşın talebine yüzde 96,5 oranında cevap veren Halkla İlişkiler Müdürlüğü, belediye ile halk arasında köprü olmaya devam ediyor.

“Halkımızın Talepleri Bizim İçin Önemli” 

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, belediye bünyesindeki tüm birimlerin halkın taleplerine en kısa sürece cevap verebilmek için büyük gayret gösterdiğini ifade etti.

Başkan Balaban yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Göreve başladığımız gün ‘Bu Belediye Halkın Belediyesi. Belediyeyi Halkımız ile birlikte yöneteceğiz’ sözünü vermiştik. Bu düşünceyle vatandaşlarımızdan gelen talepleri en kısa süre içerisinde ve imkanlarımız çerçevesinde çözüme kavuşturmak bizim en önemli görevimiz. Belediye bünyemizdeki tüm müdürlüklerimiz olduğu gibi Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz de bu düşünceyle hareket ediyor. Hiçbir vatandaşımız belediyemize gelen çağrının yanıtsız kalacağını sanmasın. Halkımızın talepleri bizim için önemli. Önceliğimiz her zaman vatandaşımız olacak.” 

Yunusemre Belediyesi İletişim Bilgileri

Adresi Akmescit Mahallesi, Mimar Sinan Bulvarı, No:157 olan Yunusemre Belediyesi’nin Beyaz Masa telefon numarası 444 62 09, WhatsApp numarası 0531 390 37 27, sabit telefon numarası ise 0236 229 20 23 olarak bildirildi.

Yunusemre Belediyesi’nin mail adresi ise [email protected] olarak kayıtlara geçirildi.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK