Yerel seçimlere sayılı süre kala İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan projelerini açıklamaya devam ediyor. Başkan adayı Akan, Yunusemre'de trafiği rahatlatacak 8 bin 500 metrekarelik yer altı otoparkı projesini duyurdu.

Özel Manisa’da açıkladı: Belediyelerde tasarruf tedbirleri yayınlayacağız Özel Manisa’da açıkladı: Belediyelerde tasarruf tedbirleri yayınlayacağız

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Akan'ın Karaköy Mahallesi'ne yapacağı yer altı otoparkı 500 araç kapasitesiyle şehrin trafik sorununda büyük bir azalma yaratacak.

8 BİN 500 METREKARELİK ALANA OTOPARK GELİYOR

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan projeye ilişkin yaptığı açıklamada, "Karaköy diye tabir ettiğimiz  mahallelerimizdeki otopark problemini ve trafik sıkıntısını çok iyi biliyoruz. Vatandaşlarımız akşam saatlerinde işten geldiklerinde araçlarının park edebilmek için saatlerce yer arıyorlar ve kaldırımlara park etmek zorunda kalıyorlar. Türkiye’de kişi başına düşen araç sayısında il olarak dokuzuncu sıradayız. Şehrimizde yeterli bir otopark alanı yok.  Adaylığımız açıklandığından bugüne şehir içindeki otopark problemini çözeceğimizi sözünü vermiştik. Gerekli araştırmalarımızı yaptık ve en uygun lokasyon olarak şu an Yıldırım Spor Tesisleri'nin bulunduğu bölgenin altında kalacak şekilde kapalı bir otopark inşa etme kararı aldık" dedi.

OTOPARK ÜZERİNDE ÇOCUKLAR İÇİN KAYKAY PİSTİ VE SAHALAR YER ALACAK

Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, "Kapalı otoparkın üzerinde yine Yıldırım Spor'un çocuk oyun parkı kaykay pisti futbol sahası ve basket sahası yer alacak. Yunusemre'ye hizmet için geliyoruz şiarıyla çıktığımız bu yolda şehrimizin kaderini değiştireceğiz. Gelin, yepyeni bir Yunusemre yaratalım" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Özkan Çelik